Explosiva, maquíssima i sensual. Així és la croata Fani Stipkovic, la nova xicota de l'exfutbolista Fernando Hierro. Catorze anys més jove que ell, Fani -així li anomenen en el seu cercle més íntim- és presentadora i productora de televisió. A més, és una fidel amant dels animals, la vida sana i, per descomptat, l'esport. Un caramelet amb una salut "de ferro".

Fani, xicota|núvia de Fernando del Hierro / XARXES

Fani, xicota de Fernando Hierro / XARXES

La relació de Fernando i Fani té, com a mínim, tres mesos d'antiguitat. Doncs el portal 'L'Espanyol' va treure en primícia unes imatges el passat 6 d'octubre en les que l'exmadridista apareixia per primera vegada amb Fani en la vida pública. Unes instantànies que es van moure com la pólvora i que van alimentar a totes les revistes del cor hagudes i per haver-hi. Ara ja se sap molt més d'ella, que en el seu Instagram llueix un cos de 10. Amb el perfil verificat i amb gairebé noranta mil seguidors, Fani penja fotos de tota mena: al gimnàs, al Madrid Arena -va atalaiar la Copa Davis recentment al costat del seu estimat Fernando- i, com no, en el Santiago Bernabéu.

Rossa, ulls blaus i atleta, Fani es deixa veure sovint amb Hierro als restaurants més famosos i sofisticats de Madrid. Des que la croata ha abandonat els Balcans i ha conegut la nostra gastronomia, no té cap àpex de dubte d'on es menja millor. Espanya és dels millors països per menjar bé, saludable i mediterràniament. I a ella li encanta...

Fani

Fani / XARXES

Més a prop del fill que del pare

El que és surrealista és que Stipkovic s'apropa més a Álvaro Ruiz (29) que a Fernando Hierro (53). Ella, amb els seus 39 anys, ha compartit taula a la Nit de Nadal i Nit de Cap d'Any amb ambdós i s'ha sentit molt còmoda. El Nadal el podrian haver celebrat a Aravaca, un barri als afores de la capital en el qual ambdós viuen junts des de fa uns mesos. Segons destapa 'Jaleos', el pis en el qual viuen no està gens malament: és de luxe i es troba ubicat en una elitista urbanització.

Fani / XARXES

Fani / XARXES

Sonia Ruiz, en l'oblit

La que sembla totalment oblidada per part de Fernando Hierro és Sonia Ruiz, la que va ser la seva dona fins a 2019, després de 28 anys de matrimoni. En el seu moment, ambdós van sorprendre al món de la faràndula anunciant la seva ruptura, ja que es considerava que aquella era una de les parelles més consolidades del moment. Passat trepitjat.