Els mitjans de comunicació segueixen desgranant punt per punt tots els aspectes possibles del cas de Daniel Sancho per aclarir el perquè del succés. Quan queda res perquè es compleixi un mes i mig des que l'escabrós crim presumptament comès pel fill de l'actor Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo es va fer públic i el detingut entrés a la presó de l'illa tailandesa de Koh Samui, sembla que costa albirar un punt exacte del futur pròxim en què no sorgeixin més i més informacions fins ara desconegudes.

L'última és, sens dubte, una de les més substancioses. Ha estat a través de Y ahora Sonsoles, l'espai presentat per Sonsoles Ónega, que els espectadors han pogut tenir constància d'un testimoni esgarrifós. Ja ho anticipaven des de l'inici de la setmana, però ara és una realitat. L'home que va poder ser Daniel Sancho ha parlat.

"L'home que va poder ser Daniel Sancho" xerra amb Sonsoles Ónega

Se l'anomena així perquè el nom no el coneixem, malgrat que el programa li ha posat el sobrenom de Luis, alhora que ha preservat la seva identitat i no ha mostrat el seu rostre en càmera. Per què amagar-se? Sembla que aquesta persona tindria una mica en comú amb el fill del protagonista d'Al salir de clase: el temor per les represàlies del cirurgià colombià Edwin Arrieta. Ell, que va ser la víctima de Daniel Sancho en el que ja s'ha descrit en més d'una ocasió com un crim passional, coincideix en la seva història amb el xef madrileny, però amb alguns matisos. Tot va començar quan Luis i Edwin es van conèixer. Va ser en una festa i el facultatiu es va oferir a pagar-li una copa, però el va rebutjar. Tanmateix, la cosa no acabo allà.

testimoni arrieta i ara sonsoles atresmedia
testimoni arrieta i ara sonsoles atresmedia
testimoni arrieta i ara sonsoles atresmedia
El testimoni de 'Luis' a Y ahora Sonsoles. / Atresmedia

Un temps després es van tornar a trobar i el metge es va adreçar a ell pel seu nom sense que Luis li hagués dit mai com es deia. No li va donar més importància, podrien tenir persones en comú. De tota manera, el pitjor estava per arribar. Uns dies més tard va rebre una trucada d'Arrieta quan ell no li havia donat el seu telèfon mai. També li va deixar un regal al porter del seu edifici i fins i tot va arribar a personar-se a la seva porta un dia que l'entrevistat es dirigia a la feina. Va ser llavors quan, per primera vegada, va identificar que estava "obsessionat". La pitjor part va arribar en el moment en què Luis va deixar de contestar-li.

Un relat d'assetjament i agressions que va acabar en els tribunals

I van arribar les amenaces. Amenaces de personar-se en el seu lloc de treball i en una ocasió fins i tot es va parar en meitat de la carretera per parlar amb ell. Malgrat els xantatges, Luis no va poder evitar haver de canviar de residència per l'assetjament rebut, i és que Arrieta es va presentar al seu domicili 30 vegades. També de número de telèfon després de rebre 143 trucades un sol dia. Abans de tot això, conte com el cirurgià el va arribar a agredir, la qual cosa li va suposar estar dos dies convalescent. Tan insostenible era la situació, que l'home que s'ha assegut al plató d'Antena 3 va haver de recórrer a la via judicial. Luis va denunciar i ha aportat els documents de la Fiscalia General de Bogotà a l'espai. Ho certifica la firma d'Edwin Arrieta.

denuncia edwin arrieta atresmedia
denuncia edwin arrieta atresmedia
denuncia edwin arrieta atresmedia
firma edwin arrieta atresmedia
El document de la Fiscalia de Bogotà. / Atresmedia

Sens dubte, unes paraules que no passaran desapercebudes en l'esdevenir del cas.