Vicky Martin Berrocal ha celebrat una festassa d’aniversari, arribant als 45 anys rodejada d’amics. La dissenyadora no ha escatimat, i és que El Español assegura que s’hauria gastat 24.000 € en organitzar-la.

L’exdona del torero Manuel Díaz El Cordobés és considerada com una celebritat del panorama espanyol, i ha volgut demostrar-ho amb una festa en gran que ha durat dos dies a la qual ha convidat 300 persones.

La presència de Marta Sánchez ha estat de les més aclamades, delectant-los amb un concert privat en el qual hauria dedicat el Happy Birthday a Vicky, interpretant el mític I will survive i, òbviament, sense oblidar el seu últim hit: la patriòtica versió de l’himne d’Espanya.

Però Vicky també va cantar, i així ho va demostrar publicant un vídeo en el qual es pot veure el seu estil: lluint un vestit blanc amb transparències i blonda molt ajustat, cabell recollit i molt maquillatge. 

 

CELEBRANDO LA VIDA!!! #birthdayparty #malaga #limonar40 #amigos #familia #loveyou

A post shared by Vicky Martín Berrocal (@vickymartinberrocal) on

La filla de Vicky i El Cordobés, Alba, està seguint els passos de la mare. Cada cop més present a les revistes del cor i amb un Instagram que treu fum, es va deixar veure a la festa vestida amb una sensual granota en vermell amb un pronunciat escot. Una festa a la qual va arribar de la millor manera possible, sorprenent a la mare en sortir d’un gran pastís. 

vicky martin berrocal   instagram

@albadiazmartin

 

Litty again: @victoria_es_

A post shared by A (@albadiazmartin) on

Però com pot arribar a costar aquesta milionada una festa d’aniversari? Doncs bé, alguns mitjans expliquen que van començar llogant una gran sala amb escenari al Palau de Liria, propietat de la casa d’Alba. Però és que a això també se li ha de sumar el sopar que van fer després a una bodega d’Antonio Banderas... 

 

A post shared by ElPimpi (@bodegaelpimpi) on

Hagi costat 24.000 €, més o menys, el que sembla evident és que l’aniversari el van celebrar en gran. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat