L'actriu catalana Úsula Corberó ha viscut una situació surrealista, quan no, desagradable, amb un suposat fan. Des que ja no estan de moda els autògrafs i els seguidors dels famosos han engegat una cursa per aconseguir quantes més selfies millor, és habitual que moltes persones quan veuen alguna celebrity, els hi demanin fer-se una foto i aparèixer tots dos a la instantània.

ursula corbero3

@ursulolita

Què passa llavors? Que el famós veu la pantalla del mòbil quan el fan el posa davant seu mentre acosten les seves cares. Normalment la gent té la foto dels fills, de la parella o d'una posta de sol a l'estalvi de la pantalla. Però l'últim fan que li va demanar una selfie a Corberó no era tan romàntic.

ursula corbero2

@ursulolita

La intèrpret de Física o Química, Ventdelplà o La casa de papel anava pel carrer quan la van abordar. Un admirador es volia immortalitzar amb ella. Cap problema. Avanti. Però, oh, sorpresa!, què hi apareix quan desbloqueja la pantalla d'inici? Un membre viril en tota la seva esplendor. Corberó es queda en shock. Més, amb la justificació del fan: "Es que es el día del padre". 

L'actriu encara reflexiona sobre què hi té a veure un penis amb el dia del pare, com no sigui que la paternitat comença a gestar-se per allà, però té difícil explicació. Mentre es recupera de l'ensurt, la xarxa s'hi ha abonat:

D'altres usuaris, però, consideren que Corberó s'ha inventat l'experiència i la qualifiquen d'Invent, un terme de moda últimament per definir situacions que es maquillen, s'exageren o directament, s'inventen, per adquirir notorietat a les xarxes.