El jugador del F.C. Barcelona i la seva parella han volgut celebrar per sobre de tot el seu enllaç matrimonial. La parella s'ha traslladat a Tel Aviv (Israel) on ha tingut lloc una festa precasament. La cerimònia comptarà amb la presència de companys i amics com Sergi Busquets, Jordi Alba, Thiago Alcántara o Marc Bartra. Alguns d'ells, acompanyats per les seves dones van voler aprofitar ja dimarts a la nit per felicitar i desitjar el millor futur als nuvis.

 

A post shared by @sergiroberto (@itssergiroberto) on

 

Utilitzant l'hashtag #coralandsergi els amics i familiars d'ambdós van anar penjant a la xarxa social els moments estrella d'una festa que va ser d'allò més divertida.

 

A post shared by @family_fcb (@barcelonaparasiempre) on

 

 

A post shared by @coralsimanovich (@itsqueencoral) on

 

 

A post shared by Marc Muniesa (@muniesa) on

Amb instantànies a primera línia de platja i al costat d'uns capvespres de conte cada convidat va lluir espectacular amb el seu total look blanc, una vestimenta que anava d'acord amb el marc de l'esdeveniment.

Una festa d'allò més eivissenca en què Sergi Roberto i Coral Simanovitx es van preparar per a l'esperat casament que tindrà lloc avui 30 de maig a les 18:30 de la tarda, hora local.