La salut de Terelu Campos segueix ressentida. La col·laboradora va deixar tothom amb el cor en un puny en anunciar que tornava a patir un càncer de pit. Sis anys després de ser operada, havia de passar per quiròfan de nou... Un malson que semblava no tenir fi. La intervenció va anar bé, però els metges van recomanar-li fer-se una doble mastectomia per evitar futurs riscos. Era una decisió complicada, ja que havien d'extirpar-li els dos pits, però va acabar fent-ho. Ara bé, sembla que el postoperatori no ha estat gens fàcil.

De fet, les complicacions que se n'han derivat podrien provocar una nova operació. Així ho assegura la revista Diez Minutos, que confirma que cap dels pits ha reaccionat bé davant dels nous teixits.

terelu campos operacio pit  GTRES

GTRES

Les últimes imatges que teníem de Terelu feien presagiar el pitjor. Era la festa del 52è aniversari de la germana, quan els paparazzi la van veure en un prestigiós restaurant amb Carmen i el marit. En arribar, va contestar les preguntes dels fotògrafs, que van preocupar-se per com avançava en la seva recuperació. Amb el cap cot i fent unes declaracions que van espantar de valent: "Estic com si m'haguessin passat dos AVE per sobre. Regular, sí. És més difícil del que em pensava, bastant més. Això és molt llarg". "Hi ha vegades que quan vaig a fer-me les cures, heu d'entendre que vagi fatal i surto fatal. No em vénen de gust ni fotos, ni parlar ni res".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CUENTA OFICIAL TERELU CAMPOS (@terelubcampos) on

La germana estaria vivint amb ella mentre fa tot el possible per donar-li suport, però ni així aconseguiria que estigués animada. A Sálvame, per això, Terelu va confessar que el seu estat d'ànim anava variant. Molts l'han pressionat perquè concedeixi una nova exclusiva i parli al respecte, com ja va fer en el seu moment. Però sembla que la gran quantitat de crítiques que va rebre llavors l'estarien frenant ara.

Aquesta seria la tercera vegada que Terelu es veuria obligada a passar per quiròfan des que li detectessin el segon càncer de pit. Ara totes les mirades estan posades en l'equip mèdic que l'està tractant, pendents de més detalls sobre aquesta possible recaiguda.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat