Tenir un perfil a la xarxa té un risc clar, que tothom pot criticar-te obertament. Els famosos reben cada dia un munt d'insults, per un motiu o un altre. Alguns en fan cas omís, però també n'hi ha que contesten les desqualificacions quan van massa lluny. És el cas de Tania Llasera, una de les periodistes més actives a Instagram. L'any passat la van deixar verda perquè consideraven que publicava massa fotos del seu fill, la van titllar de lletja i de tenir la casa massa desendreçada. En els tres casos, la col·laboradora de La Voz va contestar contundentment, i és que creu que la gent no té dret a insultar així. 

Doncs bé, ara han tornat a voler deixar-la en evidència. Llasera va publicar una foto amb la qual explicava que es disposava a cuinar un pastís amb el fill gran, el que va causar un gran terratrèmol. Per què? D'un temps ençà que alguns usuaris critiquen el seu físic -el que ella contesta dient que està orgullosa de tenir corbes- i ara han vist l'oportunitat perfecta per fer-ho de nou.

"Creo que te conviene más comer lechuga y verduras que pasteles. No te lo tomes a mal pero estás rellenota", "¿No piensas hacer dieta? Estabas tan guapa..." o "Pies gordos" són tres de les crítiques que ha rebut. En aquesta ocasió, Llasera els ha fet foto per denunciar públicament que la tractin així.

critiques tania llasera  instagram

A més a més, els ha volgut respondre un per un: "No te lo tomes a mal, pero te bloqueo. Ah, i em menjo els pastissos que em vinguin de gust. És el meu problema, no el teu". "Estic sana i no hi ha res més maco que ser feliç saludablement. I per ser encara més saludable dic adéu a aquesta gent. 1 a 1. Fora la gent tòxica", ha afegit. "Només volia aclarir-ho, perquè alguns m'esteu dient que no els faci cas, que la gent té enveja. No els faig ni cas. Però ho publico perquè em diverteix i perquè vull que es vegi la quantitat de gent estúpida que hi ha al món".

critiques tania llasera 2 instagram

@taniallasera / instagram stories

En aquest sentit, fa un parell de mesos que va penjar una fotografia en la qual aprofitava per enviar un missatge contundent: està orgullosa del seu cos i està farta de les crítiques. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días así de sencilla y #muslona, siendo #curvyandproud muchos son los que me preguntan que porque no defendía las curvas antes de ser curvy y se equivocan. Llevo toda mi vida fluctuando en peso, sin ninguna enfermedad, simplemente hay épocas que como más y otras menos. Nunca me he visto ni mejor ni peor por los kilos porque siempre soy yo. Soy o una yo mejor alimentada o una yo menos alimentada porque ando más liada, sin más. No es que sea abanderada de nada, sencillamente me gusto, me caigo bien y eso es lo más sano. Como bien, duermo bien y tengo la conciencia muy tranquila. Siempre he pensado que la gente es bella, somos fascinantes, seamos de la talla que seamos. Y nadie merece el juicio de peso ajeno, ni gordis ni delgadis(que a veces la gente se cree con más derecho a decirle a una mujer delgada que le “falta un puchero”, que a una curvy...a la que no se lo dicen a la cara, más bien a la espalda aunque siempre hay algun@ valiente ). #queguapaeresdecara Así que seamos agradables los unos con los otros, hagamos el mundo un poco mejor, y centrémonos en lo nuestro en vez de en lo de al lado. #NOApaguesMiLuzParaBrillarTu #LoMasBelloEsSaberPensar #autoestima #inteligenciaemocionalpropia

A post shared by Tania Llasera (@taniallasera) on

Quan acabaran aquestes crítiques? Fa bé en contestar-les?