Isabel Preysler ha intentat per activa i per passiva que la seva filla Tamara Falcó i Albert Rivera s’emboliquessin. Per la socialité hispanofilipina, el president de Ciutadans és un “sex symbol, hombre ideal, divertido, sano y atractivo”, que podria ser el nou president d’Espanya. I qui no voldria veure la seva filla com la primera dama? Però la Preysler ha fet tard i Rivera ha triat la Malú, en comptes de la Tamara.

albert rivera isabel preysler GTRES

GTRES

Ara que el president del partit taronja està amb la cantant, Tamara Falcó se n’ha hagut de buscar un altre. I no ha trigat massa. En una entrevista a La otra crónica, la filla de la Preysler revela que ha començat una relació amb un noi: “Es todo muy reciente... ¡Es que no se lo he contado ni a mi madre!”. Malgrat que fa poc que es coneixen, la Tamara està encantada. De moment no s’han fet cap petó. “¿Qué pasa?”, protesta. La parella demostra la seva passió d’una altra manera: “Hemos ido a misa juntos”. La història d’amor amb la qual tothom somia.

tamara falco abans tve

TVE

El nou nòvio de Tamara Falcó té 40 anys i està allunyat del món de la premsa del cor, fet pel qual prefereix mantenir la seva identitat en l’anonimat. Però sí que s’anima a donar-ne alguns detalls: “Es guapo, tiene los ojos verdes y es muy deportista”.

tamara falco gtres

GTRES

I el més important, “gracias a Dios es creyente. No tendré que rezar tanto. Él rezará también por mí”. Amén.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat