Una de les celebrities de nova fornada amb més personalitat i encant és la filla d'Antonio Banderas i Melanie Griffith, Stella del Carmen. Als Hollywwod Film Awards ja va deixar mostres de la seva simpatia i naturalitat entregant-li un premi al seu pare i tot i que ho porta en els gens (no només els pares són estrelles mundials, la seva àvia és la mítica Tippi Hedren), no sembla que en el futur es decanti per la interpretació, sinó més aviat per l'escriptura, després d'estudiar Literatura i Art a la Universitat de Nova York.

stella i banderas

Efe

O, per què no, cuina. Perquè la filla de Banderas s'ha capbussat en les arrels del seu pare malagueny i s'ha decidit a fer un intensiu en els fogons de casa i preparar els plats més emblemàtics que Antonio Banderas ha menjat milions de vegades i que de ben segur que li ha transmès.

stella llibre

@stellabanderasgriffith

Un llegat culinari que l'ha fet seguir un llibre sobre els plats més representatius de la cuina espanyola, en els que no podien faltar un bon arrosset valencià, un deliciós gazpacho andalús o degustar una bona truita de patata i ceba.

stella paella

@stellabanderasgriffith

stella arros

@stellabanderasgriffith

stella gazpacho

@stellabanderasgriffith

stella truita patates

@stellabanderasgriffith

Sense oblidar una versió sui generis del pa amb tomàquet. Una delícia catalana que hauria d'exportar-se a tots els indrets del planeta. Un dels plats més senzills i espectaculars de la gastronomia mundial, que, pel que sembla, com a mínim fa més bona pinta que el que et trobes en segons quins restaurants de la península, on et posen una rodanxa de tomàquet o aquell succedani de preparat rosaci de tomàquet i oli envasat.

stella pa amb tomaquet

@stellabanderasgriffith

Animem Stella del Carmen a seguir en aquesta línia. El dia que provi els calçots de Valls amb una bona salsa romesco, li canviarà la vida.