Sonia Monroy ha tornat aquesta nit a ‘Sábado Deluxe’. L’entrevista a la mediàtica catalana s’ha fet esperar, relegada a la darrera part del programa, quan ja tocaven les dues de la matinada. Però quan li ha arribat el torn d’entrar al plató, l’actriu de Barcelona ha aconseguit commoure l’audiència amb un relat colpidor de la seva realitat familiar.

sonia monroy

Mediaset

Telecinco ja prepara la setena edició de ‘GH VIP’. I malgrat que alguns s’ho pensaven, Sonia Monroy ha negat aquesta matinada que s’hagi plantejat participar al reality. El motiu, l’estat de salut delicadíssim de la seva mare. L’artista catalana viu i treballa a Califòrnia però aquest estiu ha tornat a casa per estar amb la família: “Llevo varias semanas en España, mi madre tiene Alzheimer y está en fase terminal”, ha revelat. Fa anys que la mare està malalta, però la situació ara ja és crítica: “Mi madre ya no me conoce”, ha explicat visiblement afectada.

El pitjor moment de la malaltia de la mare de la Sonia Monroy arriba quan fa tot just un any de la mort del seu germà, que al setembre va perdre la vida en un accident de trànsit.