S'ha guanyat a pols ser l'actriu de televisió més ben pagada del món. L'any passat, sense anar més lluny, la talentosa actriu i model colombiana Sofía Vergara es va dur a la butxaca més de 42 milions de dòlars pel seu exitós paper a la sèrie Modern family, on interpreta la Gloria Delgado-Prichett i on posarà el punt i final enguany després de deu temporades encapçalant les llistes de comèdies amb més seguidors. La segueixen milions de persones a través de la televisió i també a la xarxa, amb més de 16 milions de fans esperant a la mínima que penja alguna foto a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Fa uns dies que els seus seguidors observen en Vergara certa tendència a la nostàlgia. La intèrpret està tirant d'hemeroteca rebuscant entre els àlbums de fotos de fa molts anys, quan va començar en el món de la moda abans que ningú pogués pensar en l'estrella televisiva en la que s'ha convertit amb els anys. Per això va penjar unes imatges molt estiuenques dels anys 90 a Miami Beach on se la veu espectacular i guapíssima en biquini.

sofia vergara biquini

@sofiavergara

sofia vergara biquini2

@sofiavergara

Ara, però, ha anat encara més enrere en el temps i ha publicat una fotografia de l'any 1990, quan tenia només 18 anys, que han esvalotat la xarxa. Se la veu tan jove que fins i tot costa de reconèixer. Una imatge, però, que ha rebut l'elogi unànime de la xarxa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on