Shakira es troba en un núvol. Aquest cap de setmana ha viscut una cita molt emotiva, fent vibrar Barcelona amb dos concerts multitudinaris al Palau Sant Jordi. Després d'una mala època amb problemes de salut i el temor a no poder tornar a cantar de nou, engegar la gira finalment l'ha tornat a fer somriure.

El suport de Gerard Piqué, els nens i els fans ha estat fonamental en la seva recuperació: recorrent ara Europa i venent les entrades com xurros. Les actuacions a Catalunya han fet que sortís a la palestra el seu increïble domini del català, fent gala d'una pronunciació envejable i regalant al seu sogre una versió de Boig per tu de Sau

El pare de la colombiana va aprofitar per treure pit, aplaudint que la seva filla hagi après l'idioma i ja el domini: "Sempre va tenir un do, és una nena amb grans capacitats i una estrella especial. Fixa't que amb el poc temps que porta a Barcelona ja parla el català. I el va aprendre veient la televisió".

El públic embogeix en veure-la a sobre de l'escenari de nou, movent els malucs i cantant a ple pulmó. Uns concerts que també han servit per fer callar els rumors de crisi que envoltaven la parella durant aquests últims mesos. I és que Piqué i Shakira s'han mostrat més enamorats que mai, dedicant-li ella un munt de missatges tendres: "Gràcies per aquesta nit màgica. Gràcies a aquesta terra per haver-me donat aquests dos fillets. I a tu, Gerard. M'heu fet molt feliç".

 

Gracias por hacerme tan feliz esta noche Barcelona!!!Público sublime!!! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

I d'aquí, va passar a organitzar una gran festa al seu nou espectacular restaurant de Barcelona Blue Spot​. Aquí van celebrar el final de la gira europea, rodejant-se de l'equip i els membres de la banda de Shakira. Una nit molt especial en la qual van passar-s'ho d'allò més bé, evidenciant-ho un vídeo que han publicat.

A les imatges es pot veure la parella molt tendra, fent-se carícies i rient junts rodejats d'una aura d'estima. Còmplices, propers i enamorats, sobretot enamorats.

shakira i pique  instagram

shakira i pique 2 instagram

shakira i pique 3 instagram

La colombiana actua aquesta nit a Turquia, cantant al Líban el cap de setmana. I a partir d'aquí, a passar un parell de setmanes de vacances abans d'engegar la gira pels Estats Units. Quin destí hauran escollit per gaudir del solet?