Shakira passa per un dels seus pitjors moments. Fa un parell de setmanes va publicar un comunicat lamentant haver d’ajornar tots els concerts de la seva gira, i és que està patint una afectació a les cordes vocals que ha acabat derivant en una hemorràgia.

Els fotògrafs de Vanitatis han pogut fotografiar-la entrant a casa seva amb cara trista, assegurant que no podria ni parlar amb normalitat. I ara, a més a més, veu com la seva relació amb Piqué torna a estar en entredit.

Fa temps que molts especulen amb una possible crisi de parella, però ara la revista Cuore ha anat més enllà. A la portada d’aquest dimecres afirmen haver estat testimonis en exclusiva d’una monumental discussió d’ambdós en una creperia de Barcelona. 

Portada Cuore  cuore

Dues pàgines omplen amb un reportatge sobre la presumpta baralla, assegurant que el passat 6 de novembre haurien anat amb els nens a prendre alguna cosa a la prestigiosa creperia Crep Nova. Allà, alguns testimonis els haurien vist entrar-hi de mala gana i per separat. Primer, ella hauria arribat vestida en xandall i sense maquillatge, fent-ho una estona després el futbolista amb els nens.

La revista segueix afirmant en diverses ocasions que el clima era d’allò més tens. En un moment donat, de fet, Shakira s’hauria posat a plorar, recriminant a Piqué estar farta de les seves males cares. I tot, amb Milan i Sasha mirant-los sense entendre res. Piqué hauria demanat a la seva parella que es calmés, recordant-li que estaven en un lloc públic. I després d’això haurien marxat, de nou, per separat.

Així acaba el relat de la revista, que el titlla com “la bronca més demolidora de la parella”. Tot i això, no afegeixen cap fotografia del moment; llançant-se a la piscina sense mostrar cap prova gràfica que mostri que aquesta història és certa.

Les seves respectives famílies han negat taxativament en moltes ocasions que estiguin en crisi. Tornaran a pronunciar-se al respecte, ara? Serà Piqué qui ho negui en un tuit?