Fa uns mesos, William Mebarak i Nidia Ripoll -els pares de Shakira-,  van prendre la decisió de traslladar-se a Barcelona.

A principis d’any, ja hi eren a la capital catalana amb motiu de l’aniversari de Milan, el fill gran de Piqué i Shakira.

No només s’han decidit donar el pas de viure a Barcelona, sinó que, a més, ho faran a Pedralbes al costat de la casa del jugador i la cantant. Segons explica Vanitatis, estaran connectats per un jardí.

Gerard Piqué va comprar l’any 2014 els terrenys on es construirà la mansió dels seus sogres per 900.000 euros i per evitar que algú hi pogués construir al costat, protegint així la intimitat de la seva família.

pares shakira youtube

Youtube/Shakira

A banda d’estar a una de les zones més luxoses de Barcelona, aquesta mansió estarà ubicada en una parcel·la de 4.000 metres quadrats i tindrà tres pisos de 100 metres cada un (més un pis que servirà com a garatge i àrea de servei).

La previsió inicial era que aquest estiu estigués acabada, però sembla que a les obres encara els hi queda força temps d’elaboració. Veurem doncs, quan s’instal·len els pares de la cantant colombiana a Barcelona per estar així més a prop de la família