Shakira no es cansa. Tretze són tretze. No para, no para, no para. Així ho recollíem ahir a EN Blau, tan sols unes hores després que la colombiana publiqués El jefe, l'última de les seves creacions. Una cançó més per a l'enciclopèdia musical de la ruptura més rendible de la història.

Costa recordar si aquest és el quart o el cinquè tema en el qual l'artista fa al·lusions al seu ex Gerard Piqué després que partissin peres. L'habitual guerra postruptura en una parella que comparteix tantes coses, com l'habitatge i fins i tot amb fills en comú, pot portar-se de moltes maneres. Ella l'ha pres així, per la via dels negocis. La qüestió és que tot indica que se li estarien acabant els recursos i idees per arremetre contra l'ara xicot de Clara Chía, així que ha de buscar nous objectius. El més recent: Joan Piqué, el seu exsogre.

El brutal dard de Shakira al seu exsogre: què li diu

Malgrat que la cançó es ven com una reivindicació de les condicions laborals i tot allò que el sistema suposa per a les persones, la de Barranquilla no deixa canya dreta. La idea és, també, al·ludir a la història del final de la relació laboral amb Lili Melgar, la mainadera dels petits Milan i Sasha que el seu ex hauria acomiadat de forma fulminant i sense dret a indemnització. Però això no ho és tot, perquè el pare de Gerard també rep un dard dels bons: "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi ex-suegro que no pisa sepultura", entona.

Les reaccions de la xarxa no es feien esperar en veure la publicació de tan grotesc missatge. "Qué pensarán los hijos de que su madre le haya deseado la muerte a su abuelo. Esta tía está enferma mentalmente", escriu un usuari de la xarxa social X.

Joan Piqué reacciona així que ho vulguin mort

L'última de les reaccions ha estat la del mateix Joan Piqué. L'empresari català no s'ha quedat de braços plegats i, d'acord amb la informació que aporta el pòdcast Mamarazzis de les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, ja hauria "respost" a la mare dels seus nets. D'una forma discreta però molt significativa: canviant la frase del seu estat de WhatsApp. "Bailando con lobas", es llegeix ara. Shakira, KO total.

pares de Piqué efe
Pares de Piqué. / EFE

Moviment subtil, però moviment ferotge. Salvatge. Un tipus com ell no està per a llobes com ella.