Sergio Ramos i Pilar Rubio són, si més no, una parella discreta i amb les butxaques ben plenes. El capità del Madrid i la col·laboradora de "El Hormiguero" s'estan construint una casa a l'exclusiva urbanització de La Moraleja, a Madrid, per la que pagaràn 12 milions d'euros, i que ocuparà 1500 metres quadrats (en una finca de 15000!). Tot molt discret, com podeu comprovar.

sergio ramos gafas de sol presentacion audi - @sergioramos

Instagram @sergioramos

De fet, van comprar la parcel·la (i la casa que tenia construïda) el 2017 a una subhasta pública. El preu, una misèria: 4.2 milions. I com que ells poden, van decidir que aquella mansió no els hi feia el pes, que l'enderrocarien i construirien una de nova. No és d'estranyar, veient les imatges de l'antiga finca, que havia quedat força obsoleta. (I no és pas una crítica, és enveja pura i dura!)

larvia inmobiliaria parcela sergio ramos

Inmobiliaria Larvia

La parella, que ja ha ampliat la familia en 3 ocasions, prepara el seu casament a Sevilla, el pròxim 15 de juny. Un bodorrio de totes totes, que reunirà de ben segur a el bo i el millor de l'esport i la faràndula pàtria. De mica en mica es van coneixent detalls de l'enllaç. Els més cridaners, que requisaràn els telèfons mòbils dels convidats (per no aixafar l'exclusiva) i, atenció, que gastaràn 1 milió més d'euros en les actuacions musicals. Apuntin aquests noms, que són els que sonen pel ball nupcial: AC/DC o AerosmithPecatta minuta.

familia ramos @sergioramos

Instagram @sergioramos

Un estil de vida i unes preocupacions, les de la dupla Ramos-Rubio, que no són tan diferents a la de la resta de mortals. O potser sí, una mica. Però hem d'entendre que Ramos ha patit molt durant la temporada futbolística, i per què no donar-se el gust d'un capritxet de milions d'euros? Doncs la resposta és sí: Porque yo lo valgo.