Sergio Busquets i Elena Galera estan d’enhorabona. La parella va mostrar-se més enamorada que mai a la celebració de la final de Copa i només uns dies més tard han fet un anunci molt maco: estan esperant el segon fill.

Alguns seguidors van fixar-se en el fet que la panxeta d’Elena estava una mica més voluminosa quan va aparèixer a sobre del camp, malgrat anar tota vestida de negre amb una brusa ampla per intentar dissimular-ho. I així es pot intuir una miqueta a la foto que van publicar amb la copa i el seu primer fill, Enzo, de dos anys.

 

ORGULLOSISIMOS DE TI

A post shared by Elena Galera (@elenagalera) on

Doncs bé, ara han anunciat segon embaràs. I segons el comentari que ha fet ella, tot apunta que es tracta d’un altre nen. Així ho han confirmat, amb una tendra imatge amb el petit fent un petó a la panxa i el seu gos allà amb ells: “Sumant felicitat! Algú es convertirà en germà gran... Els meus tres prínceps”.

 

Sumando FELICIDAD!  Alguien va a convertirse en hermano mayor... #mis3principes

A post shared by Elena Galera (@elenagalera) on

 El jugador del Barça encara no s’ha pronunciat, però moltes de les celebrities del món futbolístic s’han afanyat a felicitar-los públicament. Entre ells, Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi, dones de Messi i Luis Suárez respectivament, Sara Carbonero, Jordi Alba i la seva parella Romarey Ventura, Marc Bartra i la dona, Melissa Jiménez, i la dona de Xavi Hernández, Núria Cunillera.

comentaris foto busquets

Un altre nadó que se suma a la colla dels bebès blaugranes.