Santiago Segura carrega contra el govern espanyol. El director de cinema madrileny és crític amb la gestió que l’executiu del PSOE i Podem està fent de la crisi del coronavirus, i compara Pedro Sánchez amb un dels seus personatges més famosos, el destraler José Luis Torrente, protagonista de la saga de pel·lícules del mateix nom.

Torrente

Torrente 2: misión en Marbella

Pedro Sánchez Congrés Coronavirus Pool

EFE

Paraules de rebuig a Sánchez i el seu govern que Santiago Segura va pronunciar el passat 2 de maig al programa ¡Es lo que hay! de Canal Sur, la televisió autonòmica andalusa, però que la dreta mediàtica espanyola ha aconseguit viralitzar aquest dilluns. “Si estuviera en la mano de Torrente el control del coronavirus, ¿qué medidas crees que habría tomado?”, li va demanar aleshores la presentadora, l’humorista Rocío Madrid. La resposta del cineasta, mordaç: “Creo que serían muy similares a las que ha tomado el Gobierno. Vamos bien. Palos de ciego, hacer lo que se pueda... salen noticias que son muy torrentianas. La compra de mascarillas defectuosas y los test de cachondeo. Es un poco triste”. Amarga ironia de Segura; Rosa Díez i Toni Cantó, entre d’altres, a punt de fer-li l’onada:

Després de cinc pel·lícules, Santiago Segura potser pensa que ha trobat el personatge que li faltava per gravar la sisena entrega de la saga. Els portaveus de la dreta espanyola ja preparen les crispetes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat