Les darreres setmanes no s'ha parlat d'una altra cosa. El vídeo íntim en el qual es veia Santi Millán amb una dona. A les poques hores que comencés a circular, el presentador català només va dir, al diari ABC, que això "és un delicte". I té tota la raó. Mentre la justícia segueix el seu curs sobre aquesta qüestió, la seva dona Rosa Olucha va voler fer una defensa encesa del seu marit amb una publicació a xarxes on deia coses com que "Yo estoy bien. Deberíais preguntaros cómo está él. Él es el que ha sufrido un ataque a su intimidad, que por cierto, es delito. SU intimidad. SUYA y de nadie más. Existen muchos tipos de familia. En nuestra libertad, el respeto y la tolerancia son los pilares sobre los cuales hemos construído este proyecto. Me da mucha pena ver que a estas alturas el sexo consentido y privado siga causando escándalos. Sí, señores, ¡la gente folla! Dentro y fuera de la pareja. Y me da casi más pereza que cuando se hace público, la mayoría se apiada de las mujeres con el clásico ‘pobrecita que no se enteraba’ o ‘qué imbécil que se lo permitía’. Mierda de sociedad católica y patriarcal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosa olucha (@rosaolucha)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosa olucha (@rosaolucha)

Fins ara, el presentador de Got Talent no havia aparegut enlloc, i ha seguit amb la seva vida després de la filtració. I la seva vida el duu a continuar amb la nova temporada del programa que presenta a Telecinco, que ja ha començat les seves gravacions. I aquest dijous al vespre, Millán s'ha tornat a deixar veure a les xarxes socials, somrient, aliè a la polèmica i ben acompanyat per persones que el fan sentir bé, que li donen el seu escalf i que són no només companys de feina, sinó també amics. Persones amb les quals es passa moltes hores davant les càmeres i que quan no estan gravant, se'n van a sopar, com aquest dijous, i a passar una gran vetllada. La imatge l'ha publicat Risto Mejide, i en ella es veuen altres companys del jurat del programa que presenta Millán, Dani Martínez i Edurne. Tots, més d'altres acompanyants, a punt per gaudir d'un sopar en un restaurant de Madrid després de sortir de plató.

sopar millan
 

No hi era Paula Echevarría, que aquesta nova temporada s'estrenarà com a jurat. Un programa, per cert, on també s'hi ha deixat caure precisament Rosa Olucha, que aprofitava per visitar les gravacions de Got Talent per seguir donant suport al seu marit en la seva vessant professional: "De cuando grabamos audiciones y nos visita una amiga", deien des de la productora. Rosa Olucha és directora de televisió i porta anys al costat de Santi Millán, amb qui tenen dos fills, Marc i Ruth. Santi Millán, mentrestant, continua amb el seu full de ruta, sense dir res més que el que ja va dir sobre l'affaire del vídeo i deixant-ho tot en mans dels seus advocats.