Amb l’arribada de l’estiu, els famosos posen rumb cap a les platges més paradisíaques. Els paparazzi es fan d’or perseguint-los i venent les seves fotografies en biquini al millor postor. Aquesta setmana hem vist María Lapiedra lluint cos operat, en Jorge Javier explicant les seves aventures amoroses a 13.000 km de distància, la Paz Padilla vivint unes vacances patrocinades a Formentera... i ara són dues cares televisives més les que han volgut compartir fotografies dels seus dies lliures.

Estem parlant d’una de les parelles de moda, la formada per Sandra Barneda i Nagore Robles. Després d’estar molts mesos amagant-se’n sense publicar cap imatge juntes, van començar a evidenciar el seu amor també públicament. Cansades de tant secretisme, les mostres d’estima han començat a multiplicar-se.

Sempre s’han mostrat molt geloses de la seva vida privada, per això, agafant per costum compartir fotos al mateix lloc però sense aparèixer juntes. Doncs bé, sembla que aquest estiu l’estan començant seguint el mateix patró. Des que va engegar juliol que estan aprofitant els caps de setmana per anar a la platja i gaudir de les onades. Han trobat en el surf i el bodyboard les aficions principals d’aquesta temporada, posant davant de la càmera amb una planxa en mà.

La primera en fer-ho va ser Nagore, però ara la xicota també s’hi ha sumat. No han volgut dir on es troben, sent encara un secret.

Nagore està aprofitant per demanar als seus seguidors que es posin crema per protegir-se... fent publicitat d’una marca en concret.  

Però si hi ha una altra cosa que estan compartint és la seva passió pels gossos, posant una foto rere una altra del seu cadellet.  

nagore i barneda gosset instagram

A l’última entrevista que han concedit van dir que de moment no hi haurà boda, encara que sense descartar que arribi. Les veurem passar per l’altar aviat? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat