Bertín Osborne no pot evitar sortir a fer lluir la seva espanyolitat cada cop que té una oportunitat. Encara recordem el dia que li va demanar a la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada que es vestís amb la bandera d’Espanya per sortir al seu programa, o la seva baralla amb Gabriel Rufián, quan es va mostrar orgullós de ser “un rancio español”.

bertin cavall EFE

EFE

Aquesta nit, Bertín Osborne ha anat a Sábado Deluxe i s’ha trobat ben a gust per arreglar el país des del plató, assegut a la cadira. Sobre les eleccions del 28-A, el cantant té claríssim el seu vot: “Me sirve cualquier partido que defienda la unidad de España, los toros y la paella. El tuf a Varon Dandy és tan fort que tira enrere.

Com no podia ser d’una altra manera, la política espanyola passa irremeiablement per la situació a Catalunya. I encara que sembli mentida, Bertín acaba sent el que es mostra més tolerant amb les reivindicacions catalanes: “Si quieren ser independientes, a mí me parece fenomenal. Pero yo creo que todo tiene que ser legal”. Però Jimmy Giménez-Arnau fa honor a la memòria de l’avi de la seva exdona, el dictador Franco, i salta contra els indepes: “Que se compren un barco y que sean independientes en alta mar. Irat, fora de si. Giménez-Arnau crida contra els indepes i el públic esclata entre riures i aplaudiments. Els acudits, si són contra els catalans, sempre són millors.

La precampanya ja està en marxa, fins i tot a Telecinco. L’experiència indica que qui la digui més grossa contra Catalunya ho tindrà tot fet per acumular més i més vots.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat