Qualsevol gest que es faci pels que més estimes és colpidor. Però si el gest ve acompanyat d'una forta càrrega emotiva, encara més. Un dels germans de la cantant canària Rosana pateix un càncer de pulmó. I la cantautora va voler donar-li el seu suport i escalf públicament per fer-li sentir que no està sol en la lluita contra la terrible malaltia. Per això, la cantant de Si tú no estás aquí i El talismán ha demostrat que el millor talismà que té el seu germà és la seva família. Una decisió irrevocable per solidaritzar-se amb ell i deixar-li clar que #llegaremosatiempo i que #lavidaespacompartir.

Rosana va decidir rapar-se la seva característica cabellera plena de rínxols. De moment, la imatge que teníem de la nova Rosana era la del moment en el qual va decidir agafar la màquina d'afaitar i posar-se manos a la obra

Fins ara, quan la canària ha penjat una foto on se la veu amb el canvi de look, amb els laterals del cap rapats al zero, a l'estil mohicà, però amb la part central amb cabells. Un canvi radical de look amb una raó de ser i un lema vital ple d'optimisme: “Ya en pie, 4:23 de la madrugada. Deporte y a por la semana”.

Un canvi de look que els seus seguidors han aplaudit i elogiat:

tuits canvi look rosana

Ens sumem als elogis, i com ella mateixa canta, "Sin miedo sientes que la suerte está contigo, jugando con los duendes, abrigándote el camino, haciendo a cada paso lo mejor de lo vivido. Mejor vivir sin miedo". Tota la força del món a ella i al seu germà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat