Fa pocs dies que Rosalía ha descobert el Tik Tok, una mena de xarxa social on youtubers, influencers, instagramers i milions d'adolescents es graven ballant i cantant i penjant vídeos musicals. Ara la moda ha arribat a molts artistes, i la de Sant Esteve Sesrovires també ha caigut en les seves xarxes. El primer vídeo que va publicar? Con altura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOL tengo tiktok

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Tot el que fa la cantant catalana és seguit i compartit pels milions de seguidors que té. Qualsevol look que llueix, de seguida es converteix en un must pels que volen vestir com ella. El darrer, un mono taronja amb el que es va fotografiar al centre de Barcelona, a la Plaça Castella.

rosalia taronja

@rosalia.vt

Rosalía acostuma a dur els modelets que li dissenya la seva germana Daikyri, però ara s'ha fixat en una samarreta que duia un noi, que conté un missatge a la part posterior que alguns veuen com una declaració d'intencions, una filosofia de vida. Es tracta d'un disseny de Florying amb un lema que comença a veure's a moltes peces de roba o tasses: Good sex, no stress, one boo, no ex, small circle, big checks, que amb una traducció en argot, vindria a ser alguna cosa així com Bon sexe, sense estrès, un/a churri, passar dels ex, un cercle reduït d'amistats i molta pasta

stories rosalia

Sàvies paraules.