Quan tens davant algú com Rosalía, l'únic que has de fer és callar la boca, obrir els ulls, parar les orelles i gaudir. Gaudir de la seva veu. De la seva presència. Del seu art. Del seu encant. Del seu immens talent. Gaudir de l'experiència d'estar escoltant una de les cantants més espectaculars dels darrers temps en la indústria discogràfica mundial.

rosalia escenari

Rosalía (GTRES)

Però és clar, a la que algú destaca, en aquest país sempre surten detractors, haters, setciències, mestretites i torracollons, en definitiva, que li han de posar pegues a tot. Van començar amb si no era una cantant flamenca de socarrel. I ara, l'última és que no se l'entén quan canta, que no s'entenen les seves lletres i que vocalitza poc i malament en cantar.

La de Sant Esteve Sesrovires, que és amable, educada i voluntariosa amb els fans, ho ha rebut amb humor i optimisme. És més, tal i com ella mateixa diu, assegura que està intentant posar-hi remei i que "estoy trabajándolo".

daikyri germana rosalia

Daikyri, germana de Rosalía (Instagram)

D'entre tots els comentaris de suport que ha rebut la cantant catalana, no podia faltar el missatge de qui sempre és al seu costat, la seva germana i estilista, Daykyri, que en la llengua materna en la qual parlen totes dues li ha deixat clar el que ha de fer, i a qui no li agradi, que s'hi posi fulles: