Aquest dimarts Rosalía tanca la gira El mal querer a Madrid. El WiZink Center serà testimoni de l'art, el talent, la veu, la presència i l'espectacularitat d'un concert que encara ressona en les ments dels que la vam poder gaudir el passat cap de setmana al Palau Sant Jordi. Als concerts fets a Catalunya l'emoció la va commoure. En molts moments del concert, la intèrpret va posar-se les mans a la cara contenint amb prou feines les llàgrimes. 

rosalia emocionada sant jordi - efe

Efe

Quan abandoni l'escenari de Madrid, Rosalía podrà descansar després del "millor any de la meva vida", com va dir, però també del més intens, on no ha parat d'anar amunt i avall, on ha cantat a tot arreu i on ha rebut nombrosos premis. Un any frenètic que l'ha situat al cim de les icones mundials de la música. Un descans, per tant, més que merescut. I com l'aprofitarà la cantant de Fucking money man? Per exemple, seguint fent el que fa uns dies que ha engegat: buscar pis.

rosalia i germana GTRES

GTRES

Perquè Rosalía canvia de casa, tal i com explica en exclusiva la revista Vanitatis. La de Sant Esteve Sesrovires continuarà tenint a Catalunya el quarter general, però canviant la localitat que l'ha vist créixer per una casa nova a la zona alta de Barcelona. Segons explica el citat mitjà, Rosalía ja ha visitat dos immobles en venda per més d'un milió d'euros cadascun, tots dos als afores de la ciutat, en plena muntanya. La primera és una casa que costa 1.450.000 euros, una casa que per l'agència que la gestiona la defineixen com a “casa d'arquitecte” pel seu disseny i distribució, una propietat de 300 metres quadrats situada a Collserola amb vistes a la ciutat, que compta amb diferents plantes comunicades per un ascensor.

casa rosalia

Idealista

Més prestacions de la casa en qüestió?: Doble sala d'estar, una gran sala de cinema, una suite o una biblioteca, a més de piscina privada, alarma, climatització, panells elèctrics, diferents places de garatge y un jardí. L'altra casa està una mica més allunyada, també a la muntanya, i el seu preu de mercat és de 1.195.000 euros, amb el doble de metres quadrats, 633, construïts en una parcel·la de 1.750 metres. Les prestacions, similars a l'anterior, amb calefacció de terra radiant, sistema domotitzat integral i ascensor. En la cerca, no ha estat sola, l'han acompanyat la seva mare i la seva germana.