A Rosalía hi ha moltes coses que la tornen boja, més enllà de la seva feina. La cantant catalana, sempre que alguna cosa li agrada, no dubta en pregonar-ho a les xarxes socials perquè els seus milions de seguidors estiguin al càrrec de les seves recomanacions.

Ho fa quan escolta alguna cançó que la torna boja, ho fa amb algun producte de bellesa o algun modelet dels seus dissenyadors de capçalera o ho fa, com ara, quan degusta algunes delícies de la bona cuina.

rosalia rie

Rosalía / @rosalia.vt

Perquè si una cosa ens ha quedat clara fa temps és que a la de Sant Esteve Sesrovires li apassiona la teca. Sempre que pot va a fer un bon sopar amb les seves amigues o la seva família. No fa gaire, quan va tornar a casa després de la seva estada als Estats Units per motius professionals, la diva del Baix Llobregat va lluir orgullosa el tros de paella que s'anaven a fotre entre pecho y espalda a cals Vila Tobella.

Aquell dia no hi va faltar de res, fins i tot, el morteret característic de color groc i verd on fer l'allioli, que pràcticament és a totes les llars de Catalunya.

rosalia paella3

Rosalía mostra orgullosa una paella / @rosalia.vt

Però no és estrany veure-la al costat d'algun tiberi en les seves xarxes socials. Li apassiona la gastronomia i a la mínima que pot, es fa un homenatge, com se sol dir, i es posa les botes. Amb grans àpats o amb petits plaers culpables: una copeta de vi, un tros de pastís d'aniversari carregat de sucre, una hamburguesa del McDonalds amb patates fregides... El que sigui.

També, però, menjars deliciosos com el que ha tastat aquest divendres al migdia.

rosalia vino

rosalia pasteljpg

rosalia hamburguesajpg

Ara Rosalía torna a ser per Catalunya i ha anat a un lloc mític de Barcelona. Un bar emblemàtic del Born, el Bar del Pla del carrer Montcada. Una tasca de tota la vida amb un sostre de volta molt característic que serveix racions i tapes catalanes, vins i caves. Coca de sardines, anxoves i seitons, tàrtar de bou amb foie, caneló de garrinet, calamars amb cigrons... Un festival pels sentits.

bar del pla

Bar del Pla, mític establiment del carrer Montcada, al barri del Born de Barcelona

Un clàssic que ha visitat Rosalía tal i com demostra en una publicació en un Stories del seu Instagram:

rosalia bar del pla

Tenim curiositat per saber quins són els plats que s'ha demanat o si ha fet una cata a full i ha anat tastant tots el que li portaven a la taula, cosa altament recomanable. Potser encara està fent la sobretaula.

Segur que molts fans li desitgen que agafi forces i mengi tant com vulgui per posar fil a l'agulla d'una vegada i treure per fi el seu nou treball discogràfic, que molts esperen amb candeletes des de fa temps.

Sigui com sigui, Rosalía sap el que és bo.