L’estiu ja és aquí i les famoses obren la temporada de “posados” amb la roba de bany. Les populars portades d’Ana Obregón a la platja en bikini ja són història. Ara cantants, actrius i models són més partidàries de fer servir les xarxes socials per compartir amb els fans les fotos prenent el sol i remullant-se a l’aigua. Blanca Suárez i Alba Carillo ja s’han animat a fer-ho. També l’actriu catalana Laia Fontàn, que fins i tot ha rebut comentaris masclistes pel seu topless a Lloret de Mar. I ara li arriba el torn a Rosa López.

rosa lopez grossa gtres

GTRES

La Rosa de España, reivindicativa al despatx de casa seva lluint físic envejable i un banyador marró mentre es troba immersa en els seus projectes musicals. “Y ahora me pedirán justificar esta foto”, escriu al seu Instagram. “Pero yo prefiero que te quedes esta sonrisa de felicidad por saber que vamos más suaves y amorosos con la vida. Con ganas de dar y de hacerlo con el corazón. ¿Os dais cuenta del amor que emerge en todos estos meses? La claridad inconsciente y consciente que vamos consiguiendo entre todos”. Text misteriós i un cant a l’amor. L’extriunfita homenatja també la bandera de l’arc de Sant Martí pel Dia de l’Orgull LGTBI: “Hoy me apetece liberarme de más lastres, de unirme al respeto, dignidad y valores. Esta bandera es lo q representa para mí”.

“Por cierto, ¡¿calor?! no...”. La temperatura puja a casa de Rosa i als telèfons de tots els seus seguidors. La primavera la sang altera, i a l’estiu tota cuca viu.