Quan Rihanna trepitja una catifa vermella tothom tremola. Els seus conjunts estilístics són sempre estridents, provocatius i esperpèntics. La cantant és una habitual de les festes més exclusives, tenint un armari ple de vestits de gala originals i cridaners.

No és gens fan dels models tradicionals i aposta dia rere dia per models que cridin l’atenció. Conscient del seu bon cos, Rihanna en fa gala sempre ensenyant més del compte.

Lluir escots exagerats i faldilles súper curtes té els seus riscos, per això. I no és nou que la de Barbados ha patit més d’un incident per culpa d’això... Doncs bé, l’últim vestit que ha dut ha deixat tothom sense paraules de nou.

En aquesta ocasió el Poiret pel qual s’ha decantat ha rebut tot tipus de comentaris, comparant-lo amb una bossa de brossa i criticant el teixit: “Parece papel albal” han arribat a dir a Twitter.

I és que la peça no té pèrdua: es tracta d’un disseny brillant en daurat que ha dut a l’estrena d’Ocean’s 8 a Londres. Definir-ho com a extravagant queda curt... tenint en compte el complicat patró i un escot irregular que no parava de caure-li tota l’estona. D’efecte arrugat i estructura asimètrica, no hi ha per on agafar-lo.

Rihanna vestit daurat 4  EFE

Rihanna vestit daurat 2  EFE

EFE

Ella s’ha passejat d’allò més contenta amb el seu vestit, però mostrant-se molt incòmoda també en sentir que se li anava veient gairebé tot el pit durant tota la presentació. Fins i tot els fotògrafs van poder captar el moment en el qual se l’havia d’anar pujant...

Rihanna vestit daurat  EFE

EFE

Amb un monyo alt, un maquillatge molt exagerat, joies grans i un clutch brillant: així ha complementat el disseny, lluint-lo amb unes sandàlies de Louboutin del mateix to. El desastre podria haver estat monumental, però ella va seguir amb el seu inseparable somriure. Estrident com ningú, Rihanna en estat pur.