Després d'unes setmanals inicials presentant el programa PAM (Programa Anti Migdiada), Frank Blanco va canviar d'horari en la seva nova aventura televisiva a 8TV. El programa va canviar de franja i de nom, i ara es diu El circ, que s'emet de dilluns a divendres a les 22.45 a la cadena privada catalana.

frank blanco

Frank Blanco, 'El circ' / 8TV

Canvi d'horari que, entre d'altres coses, propicia que alguns dels comentaris que se sentin tinguin unes dosis més de picant del que s'esperaria en horari de sobretaula. I més, si el que es debatia a la taula d'aquest divendres era la relació entre futbol i sexe.

Es feien ressò d'una notícia on l'empresa sueca LELO, experta en dissenyar, desenvolupar i fabricar joguines sexuals d’alt nivell, diu que els seus experts "desmienten un mito, y es el baby boom que se suele asociar a las victorias en este tipo de competiciones. Al revisar en el Instituto Nacional de Estadística los datos de nacimientos en España nueve meses después de ganar las Eurocopas de 2008 y 2012, y el Mundial del 2010, no se observa ningún repunte"Traduït: les victòries i els èxits en el futbol no asseguren que els hi pugi la libido als aficionats.

rebeca el circ

Sobre aquesta qüestió, corren diferents brames i mites com que nou mesos justos després de l'Iniestazo a Stamford Bridge, a Catalunya hi va haver un boom de nens que van néixer i als que van batejar amb el nom d'Andrés. Sigui com sigui, Frank Blanco es va envoltar d'uns tertulians que es van mullar sobre els seus hàbits sexuals en dia de partit. Sobretot, en dia de partit... quan el teu equip perd el partit.

Ho debaten la psicòloga i sexòloga Raquel Aguado, més Alejandra Castelló, Rocco Steinhouser, Aina Cerdà, Marisol Galdón i la gran Rebeca Pous, la cantant catalana que es va fer famosa fa molts anys quan cantava allò de tú siempre fuiste duro de pelar, yo siempre en casa, loca por amar

Ara, Rebeca ha verbalitzat la seva pròpia nova versió de la situació que cantava al seu popular hit. I certament, ha parlat d'ella mateixa, esperant a casa, loca por amar i loca per fer coses encara més entretingudes. El presentador diu que hi ha seguidors que quan el Barça perd, "es posa de mala hòstia, no sopa i se'n va a dormir, i s'ha acabat aquella persona aquell dia". Agafa la paraula la cantant, que reconeix que venim d'una temporada on ens estem acostumant els culers a no guanyar.

Però la sequera en les victòries no fa que s'escampi la sequera cap al seu llit. Perquè ella ha dit de manera molt explícita i gràfica què farà, com rebrà la seva parella aquest diumenge al vespre, després del Barça-Madrid que es juga al Camp Nou a un quart de cinc. Una Rebeca que parla en boca de moltes, segons ella: "Nosaltres els esperarem amb les cames ben obertes, jo, per si de cas, perquè al menys, si perden, que tinguem una alegria".

rebeca music 245513177 1228784064271665 5678159910328914225 n

Rebeca Pous / @rebeca_music

Intervé Cerdà per dir que ella i la seva parella, el televisiu Jota Jordi d'El Chiringuito, "Jo tinc una recepta que és molt millor: per no jugar-ho a cara o creu, ho fem abans del partit i així ho assegures". Però una altra tertuliana, Marisol Galdón, encara al·lucinava amb les paraules de Rebeca: "És que això que has dit d'esperar-los amb les cames molt obertes... és una mica masclista". 

Rebeca la talla i rebla el clau: "Bueno, jo, ja parlo jo per mi: jo, a la meva parella l'esperaré amb les cames ben obertes. Et semblarà masclista a tu. Jo l'esperaré amb les cames ben obertes perquè si no obro les cames, no follo, carinyo! Si a sobre les tanco, estic fotuda!".

Galdón li especifica que la seva queixa va en el sentit que "hi ha dones que també ens agrada el futbol i també ens afecta que perdi o guanyi el Barça. Sempre s'associa futbol amb homes, i a les dones també ens agrada el futbol, i encara que no se'ns hagi d'aixecar, també lubriquem menys". "Seran algunes, perquè jo lubrico guanyi o no guanyi el Barça", apunta Rebeca:

...això és una culer optimista. Ja ho diu l'himne del Barça: "s'ha demostrat que mai ningú no ens podrà tòrcer"... Ni tòrcer ni baixar la libido.

Si demà, a més de la predisposició natural de Rebeca, els de Koeman guanyen el Madrid, la seva casa pot ser un festival.