Raúl del Saz Pastor va saltar a la fama l’any 2002 com a nen cantant. Aleshores tothom el coneixia amb el nom de Raulito i enlluernava el públic amb un inconfusible moviment de malucs, imitant David Civera i el seu tema Que la detengan. Però el repertori que tenia era molt més ampli i també copiava Chayanne interpretant Torero o Miguel Bosé fent d’Amante bandido, entre molts altres. Un munt de versions amb les quals recorria platós de televisió i escenaris de tot Espanya. Fins i tot va arribar a gravar un disc. El primer i l’últim, per cert. Després de mesos de popularitat, el nen famós de la tele es va allunyar dels focus i va desaparèixer progressivament dels mitjans de comunicació. Divuit anys després, què se n’ha fet del petit Raulito?

Aquest cap de setmana, Raulito ha estat tendència a les xarxes socials amb una de les seves actuacions. Un vídeo que acumula gairebé 150 mil reproduccions a Twitter i que ha tret de l’anonimat el jove  madrileny, que s’ha animat a contestar. “Este era mi pasado y estoy orgulloso de ello”, recorda un Raúl del Saz que ara té 22 anys i que desmenteix irònicament els rumors que circulen sobre ell: “Basta ya de decir que soy drogadicto, coño”. No, el famós Raulito no ha crescut com una joguina trencada de la televisió ni ha caigut al món de les drogues. Així és com és ara:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taking my time on my Ride...🎶🎶

Una publicación compartida de Raul (@rauldelsaz) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏛️

Una publicación compartida de Raul (@rauldelsaz) el

No és la primera vegada que Raúl del Saz surt del seu anonimat actual per reivindicar-se públicament. Ara fa sis anys, al 2014, l’exestrella infantil va fer acte de presència al programa Tu cara me suena quan un dels concursants de la versió kids va imitar-lo, i va explicar que volia reprendre la seva carrera artística. Tot i que, de moment, sense el mateix èxit que tenia quan era només una criatura.

Estarà preparant un segon disc?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat