Rània de Jordània té una guerra oberta contra la reina Letícia per encapçalar la llista de monarques millors vestides. Les revistes de moda destaquen des de fa anys les similituds entre ambdues: es copien la manera de vestir?

En el que sembla que també s'assemblen és en el gust per les operacions d'estètica. Són molts els experts que asseguren que la Reina espanyola ha passat per quiròfan i s'ha fet uns quants retocs. Això sí, en el rostre de Rània és encara més evident.

rania leticia  GTRES

GTRES

L'últim acte públic de la jordana ha deixat tothom bocabadat. I és que sembla que la punxada de bòtox és més que evident... i que no ha sortit gaire bé. Ha estat durant la recepció oficial dels reis de Suècia que els fotògrafs s'han fixat en la 'nova cara' que ha lluït.

Victoria de Suècia ha quedat totalment enlluernada, malgrat apostar per un vestit de tons blaus i grisos, estampat geomètric i teixit vaporós. Primer de tot, perquè Rània s'ha decantat per un impecable conjunt rosa pal compost per una brusa molt original amb una faldilla prisada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Swedish Royal Family (@victoriadanielestelleoscar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FHM Pakistan™ (@fhmpakistan) on

Però com dèiem, el que més ha cridat l'atenció és el retoc estètic que s'ha fet Rània. És habitual veure-la amb un rostre subtilment canviat, ara bé, no en aquest nivell. Els llavis molt inflamats, les celles més exagerades... Apareix totalment irreconeixible.

Una experta ha assegurat a Vanitatis que la monarca sembla haver-se infiltrat àcid hialurònic als llavis, però que s'ha passat de volum. El resultat és poc natural, així com a la zona dels pòmuls, que es veuen massa inflamats. Comparem una fotografia de fa un parell de mesos i les d'ara:

rania jordania abans i despres   GTRES

GTRES

Molts han criticat aquesta obsessió de la Reina per la cirurgia plàstica. S'ha passat? Veurem algun dia la reina Letícia també tan operada?