Des de fa uns dies, una ombra tèrbola sobrevola el cap del ballarí, Rafael Amargo. La Policia Nacional el va detenir en el marc d'una operació en la qual se l'acusava de delictes d'organització criminal i tràfic de drogues. Els testimonis surten com bolets. I no només parlen de droga. Que si "Me destrozó la casa. Tenía mucho material", que si "Rafael, se volvía loco comiéndome la p*lla. Porque a él no le gusta ser pasivo. Él disfruta comiendo p*llas. Estaba follando allí. Una follada todos los días". I així tot.

amargo espejo espejo 2

Rafael Amargo (Antena 3)

Amargo havia de parlar al DeluxePerò no hi va anar. Sembla que perquè volia més diners. I ara, després que li xiulin les orelles per totes bandes i de sortir del calabós, Amargo ha buidat el pap. Ho ha fet breument, en una petita entrevista per la competència, Antena 3. El programa Espejo público l'ha entrevistat i allà, el bailaor s'ha deixat anar: "Yo no tengo filtro". I teatralitzava sobre què ha pogut dir o deixar de dir: "Estoy que me voy a matar de lo cansao que estoy. Tráeme un kilo de heroína para ver si me lo meto en vena... ¿Tú quieres creer que eso puede ser verdad?... ¿Qué salga la detención antes de estar detenido? ¿Eso está bonito?".

amargo espejo espejo 3

Rafael Amargo (Antena 3)

Amargo emplaça a llegir entre línies i obrir altres fronts: "También podemos hablar de una policía corrupta", mentre explica com va ser el moment de la detenció:

Amargo també ha definit en quina situació econòmica es troba: "Para comer no me falta, aunque no voy tan sobrado como otras veces". Llavors, és possible que l'acabem veient al Deluxe.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat