‘Polseres vermelles’ ha estat una de les sèries més exitoses de la història de TV3, amb unes xifres rècord d’audiència: la primera temporada va ser seguida per més de dos milions de catalans. La producció de l’escriptor Albert Espinosa, que narra la història d’un grup de nens ingressats en un hospital, va triomfar tant a Catalunya que Antena 3 la va comprar i la va emetre a tot Espanya. I d’aquí, la fama mundial amb l’emissió de la sèrie a Amèrica Llatina i una adaptació de Steven Spielberg als EUA. El darrer capítol de ‘Polseres vermelles’ es va emetre per TV3 el 12 d’agost del 2013, ja fa sis anys. Què se n’ha fet dels protagonistes, des d’aleshores?

polseres vermelles

TV3

L’Àlex Monner, en Lleó a ‘Polseres vermelles’, ha triomfat tant a la petita com a la gran pantalla. El jove actor barceloní ja té 24 anys i un premi Gaudí a l’espatlla per la pel·lícula ‘Els nens salvatges’ (un guardó, per cert, que va guanyar abans que acabés la temporada final de la sèrie a TV3). Actualment treballa a ‘Vivir sin permiso’ de Telecinco i ‘La línia invisible’ de Movistar+ i ha tingut papers destacats als films ‘Barcelona, nit d’estiu’ i ‘Barcelona, nit d’hivern’ de Dani de la Orden; i a ‘Sé quién eres’, una de les sèries de més èxit que el grup Mediaset ha emès darrerament (premiada amb un Ondas l’any 2017).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por fin Dj

A post shared by @ alecs995 on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alecs995 on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estaré tot l'estiu treballant però en veritat el septembre també mola

A post shared by @ alecs995 on

L’Igor Szpakowski (21) tenia 15 anys quan va acabar ‘Polseres vermelles’. Durant les dues temporades que va durar la sèrie va donar vida a en Jordi, el gran amic d’en Lleó a l’hospital, que tenia un càncer a la cama. L’artista català d’arrels neerlandeses ha interpretat darrerament un personatge molt secundari a ‘El fotógrafo de Mauthausen’, la pel·lícula de Mario Casas que recrea la vida del català Francesc Boix al camp d’extermini nazi durant la Segona Guerra Mundial.

 

La Joana Vilapuig és la única artista femenina que va tenir un paper protagonista a ‘Polseres vermelles’. Era la Cristina, la nena que patia trastorns alimentaris. Ara està a punt de fer 25 anys i fins el passat mes de maig va prendre part del repartiment de l’obra ‘On Mami!’, una hilarant comèdia d’embolics que comptava també amb actors de renom com l’Anna Barrachina i l’Octavi Pujades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ikitomur 📷 ♥️jo et fare fotos! ♥️

A post shared by Joana Vilapuig (@joana_vilapuig) on

 

Qui no va plorar amb la mort de l’Ignasi? En Mikel Iglesias (23) ha aparegut no fa gaire a ‘Benvinguts a la família’ de TV3. Una comèdia per a tornar a la televisió pública catalana, després del drama que va suposar el seu traumàtic adeu a ‘Polseres vermelles’.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎊

A post shared by Mikel Iglesias (@mikelino10) on

A en Marc Balaguer (23), en Toni de ‘Polseres vermelles’, li agrada estar al davant de la càmera però també al darrera. Quan va acabar la sèrie va estudiar un cicle formatiu de realització de projectes audiovisuals i espectacles i ara combina aquesta feina amb la d’actor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hell or high water - ᴘᴀssᴇɴɢᴇʀ 👣 📸// @nonnissimaphoto

A post shared by _____ ᴍᴀʀᴄ ʙᴀʟᴀɢᴜᴇʀ (@marcuswelvis) on

 

En Roc de ‘Polseres vermelles’ és el més jove de la colla. Quan va acabar la sèrie, en Nil Cardoner tenia només 14 anyets. Ara ja en té 20 i continua fent televisió. La seva darrera aparició a TV3 ha estat a ‘Les de l’hoquei’. I no ha estat l’única! Durant força temps va interpretar el paper d’Íñigo Errejón al ‘Polònia’. Us en recordàveu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @nonnissimaphoto

A post shared by Nil Cardoner (@nilinsky) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies Nonna❤️ 📸 @nonnissimaphoto

A post shared by Nil Cardoner (@nilinsky) on

 

nil cardoner polonia

TV3