Pilar Rubio l'ha tornat a fer grossa. La col·laboradora té una secció a El Hormiguero sobre maternitat en la qual dona consells d'allò més originals. Però aquest no és l'únic espai que fa servir per evidenciar els seus coneixements sobre nens. De fet, a Instagram li encanta publicar vídeos amb els seus propis nadons per exemplificar algunes tècniques que fa servir en la seva educació.

Fer això pot ajudar les seves seguidores que siguin mares, però també genera moltes crítiques. Recentment la van deixar verda per compartir un vídeo amb el seu fill petit, Alejandro, de només cinc mesos, en el qual ell era el pes que feia servir a l'exercici. Ella ho va vendre com un mètode d'exercitar el cos sense separar-te del bebè, però no va agradar a tothom...

Doncs bé, ara ha tornat a generar debat entre els seus fans. Estem acabant ja l'estiu, però encara ens queden unes setmanetes que podem aprofitar per gaudir de la piscina amb els nens. És per això que ha volgut ensenyar una tècnica que fa servir amb el seu tercer fill anomenada matronatació.

Es tracta d'un tipus d'immersions que fan algunes mares amb els petits per intentar enfortir el sistema immunològic, millorar la psicomotricitat i ajudar el sistema cardiorespiratori del nen. Algunes monitores de salvament esportiu ho recomanen perquè asseguren que els ajuda a perdre la por a l'aigua, però no tothom ho veu adequat en nens de pocs mesos.

No tothom es posa d'acord, i això s'ha evidenciat en els comentaris de la publicació de Pilar Rubio. Mentre alguns la criticaven, altres asseguraven que també ho havien practicat amb els seus fills.

  • carmen_rubio_rubi Pues el niño no se ve pasándolo nada bien, pega unos tembleques... que necesidad habrá 
  • michaelalondina Lo próximo!?? Bucear con tiburones.. Anda pili
  • cristina.cristina81 Muchos de los problemas auditivos que manifiestan los bebés vienen precisamente por sumergirlos en el agua a edades tan tempranas
  • so.i.l.e_eee I always wonder how well 'professionals' act professionals. Someone needs to look after them. Someone.
  • mariatc2018@pilarrubio_oficial haces muy bien, los beneficios de la matronatacion son inmensos. Familiarizar a los pequeños con el medio acuático desde bebés es buenísimo, fomenta el desarrollo de sus capacidades y les inicia en la natación. Soy mamá, monitora de natación y monitora de salvamento deportivo, y solo le encuentro beneficios, para nada es una "chorrada" ni hacer pasar mal rato al bebé, como pueden pensar algunos, lo disfrutan, aprenden a desplazarse en el agua, a flotar, etc... incluso a salir de la piscina si se caen al agua!!!
  • cusopedrera Los que no sabéis para q os metéis?. Esta técnica se utiliza en todos los cursos de natación para bebes. Es la mejor opción para perder el miedo al agua, Dedicaros a criticar lo q sabéis , si es que algunos sabéis de algo.

Al final, tothom és lliure d'opinar...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat