José Sánchez Gómez, més conegut pel seu sobrenom artístic, Pepe de Lucía, és un cantaor i productor musical espanyol de flamenc. Però també és el pare de la cantant Malú, i per tant, sogre recent d'Albert Rivera

pepe de lucia gtres

GTRES

Mentre ella continua sense pronunciar-se sobre el seu affaire amb el líder de Cs, el polític, interrogat per Carlos Herrera, va confessar-li: "No comento la vida de los demás, no lo haré de la mía. Quiero que lo importante sean los españoles. Todas mis energías tienen que estar ahí concentradas. Entiendo que siendo persona pública debo aguantar ciertas cosas. Pero es mucho más importante España y los españoles". 

ines arrimadas albert rivera madrid - efe

Efe

Rivera solo ve españoles i Pepe de Lucía només veu “un ser humano para mí entrañable, le aprecio mucho”. El pare de la cantant, tal i com informa la revista Semana, explica que té amb el seu gendre "un trato afectuoso y nada más", tenint en compte que assegura que la seva filla "es muy independiente, muy liberal y muy inteligente". El músic coneix el líder de Ciudadanos des de fa temps, i tot i que diu que entre ells dos hi ha una relació de cordialitat, sí que titlla el nòvio de la seva filla de "amigo mío. A él le gusta mucho el flamenco y congeniamos". De Lucía també confessa que sogre i gendre han anat al teatre junts. 

pepe de lucia malu gtres

GTRES

El pare d'una de les protagonistes reconeix que veure la seva filla a les portades de les revistes i sent la comidilla del Congrés per la seva relació amb el polític de dretes, el va agafar amb la cama canviada: "Entre familia tenemos trazada una línea para no meternos en la vida de cada uno. Yo tengo más hijos y los respeto lo mismo que ellos me respetan a mí, así que prefiero que no te molestes conmigo y lo dejemos para el momento en el que... Bueno, yo es que todavía no lo he digerido". Tindrà temps per pair-ho. Serà curiós, però, veure si en un dels dinars familiars es posa damunt la taula el tema polític, i si el músic també tarongeja com la parella de la seva filla.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat