Penélope Cruz és l'estrella més rutilant que hi ha al panorama cinematogràfic espanyol i sens dubte, també mundial. És l'ACTRIU amb majúscules lloada tant al seu país com a l'estranger. La seva espontaneïtat, el seu talent, la seva credibilitat quan aborda qualsevol personatge que se li posi al davant és de les que no tenen comparació. I si a més a més, fa el salt cap al cinema nordamericà, l'altaveu mediàtic que aconsegueix està al nivell només d'uns escollits. És una estrella amb totes les lletres. Per això, els seus actes espontanis són elogiats i aplaudits per la munió de fans i per l'opinió pública.

penelope cruz met efe

Efe

L'actriu madrilenya ha estat una de les assistents a la que ha adquirit per dret propi l'estatus de LA FESTA DE L'ANY, pel que fa a les celebrities. La nòmina de convidats és de les que tomben, amb noms estelars del cinema, la música, la moda i la jet set. El Metropolitan de Nova York ha acollit aquesta nit la Gala Met2019, la festa anual organitzada per l’editora de Vogue, Anna Wintour, i que recapta fons per a causes benèfiques. Cap famós se la vol perdre. Cap famós vol passar desapercebut. Per això s'ha convertit també en una passarel·la per on desfilen els models més inclassificables: el quatrivestit de Lady Gaga, Katy Perry com si fos la parella sentimental del Lumiere de La Bella y la bestia Jared Leto amb el seu cap tallat sota el braç. La parada dels monstres de Tod Browning, però en glamurós.

lady gaga met 3 efe

Lady Gaga - Efe

katy perry met efe

Katy Perry - Efe

jared leto met efe

Jared Leto - Efe

La representant espanyola, en canvi, desviava les mirades del públic cap a ella per un look impressionant, però sobri, vestida de Chanel, una mena de reencarnació d'Audrey Hepburn que l'ha fet mereixedora d'un reconeixement unànime. Però en la festa a l'interior, Penélope Cruz s'ha deixat anar i ha estat una de les ànimes de la festa. Potser per rebaixar l'angoixa i la tensió que li ha generat veure els seus companys de professió amb aquests estrambòtics modelets, l'actriu de 'Todo sobre mi madre' lo ha dado todo sobre la pista de baile. Ella mateixa ha penjat un vídeo al seu compte d'Instagram on se la veu desfermada al costat d'un dels presentadors estrella de la televisió nordamericana, Jimmy Fallon. Junts, han fet una performance de l'èxit de CherBelieve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all need you @jimmyfallon

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

L'actriu i el presentador de The tonight show tenen molta sintonia i són moltes les ocasions en que junts han jugat davant els espectadors quan Cruz ha anat com a convidada al programa de Fallon.

Veient com de bé s'ho han passat alguns, segur que la festa ha estat d'època... A saber com estaran ara les bombetes del vestit de Katy Perry i on pararà el cap tallat de Jared Leto...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat