Penélope Cruz i Javier Bardem són dos grans fans del luxe. El matrimoni acapara totes les mirades vagi on vagi, convertits en la parella per excel·lència del cinema patri exportat a Hollywood. Sumen una superproducció rere una altra i fan gala de poder a les catifes vermelles.

Però no només triomfen professionalment. Fa onze anys que surten junts i ja tenen dos fills en comú. De caràcter semblant i amb poques ganes d’explicar gaire cosa de la seva vida privada, la parella arrassa a l’altra banda de l’oceà.

Penélope Cruz i Bardem Goya  EFE

EFE

Gràcies a això han omplert les butxaques de mala manera. Tant, que poden deixar-se una autèntica milionada durant les vacances. I precisament això és el que haurien fet aquest mes d’agost.

A bola, un mitjà portuguès, assegura que enguany s’han decantat per la zona de l’Algarve per desconnectar i gaudir del solet. Allà haurien estat instal·lats a un ressort increïble, a només 14 quilòmetres d’Albufeira. L’entorn és espectacular, així com les platges de la zona.

Ara bé, el que deixa amb la boca oberta d’aquest viatge és l’hotel de cinc estrelles en el qual s’han allotjat. Es diu Vila Vita Parc de Armançao de Pera, i consta d’unes quantes cases individuals que es lloguen per un preu desorbitat. La més barata està pe 450 € la nit, però ells haurien pagat 8.000€ cada nit -si realment ha estat aquest tipus d’allotjament el que han escollit-.

Platja privada, piscina, restaurants, camps de golf... I tot, amb una decoració exquisida.

 hotel penelope cruz  vilavitaparc

 

A post shared by Conny (@constance.fuerst) on

Però aquí no queda la cosa, una televisió portuguesa també ha afirmat que la parella ha sol·licitat el tractament de bellesa més exclusiu de l’hotel. Per tant, sembla que estan gaudint al màxim. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat