Paula Gonu s’ha convertit en tota una celebritat d’Instagram. La catalana de 24 anys ha passat dels 200.000 seguidors que tenia l’octubre de l’any passat, a un milió dos-cents mil. Uns espectaculars números que se sumen al mig milió més de subscriptors que té al seu canal de Youtube. Una nova incorporació al grup d’influencers que cada cop estan més presents a les xarxes socials.

Un ascens molt ràpid d’una graduada en publicitat a qui li va canviar la vida arran d’un viatge a Formentera. La de Cornellà va començar a aficionar-se a penjar fotografies de les seves escapades, dinars i festes al costat del seu xicot, Alex Chiner.

Amb el “Hola, persones guapes” com a salutació recurrent, fa un parell de mesos que ha llançat una línia de roba pròpia: Paula Gonu Shop, amb el seu lema en samarretes, gorres o jerseis.

 

La segunda sudadera favorita de la web| ADIVINÁIS CUÁL ES LA PRIMERA?!

A post shared by Paulagonushop (@paulagonushop) on

Si per alguna cosa triomfa el seu canal, potser, és per la gran varietat de continguts que penja. Des de consells de bellesa, anècdotes dels seus viatges, reptes i escenes ballant reggaeton. Tot amb una naturalitat que ha captivat els seus seguidors.

Tant és així, que ella mateixa ha creat un segon compte d’Instagram dedicat exclusivament a penjar fotos que no han quedat massa bé o on hi apareix fent el pallasso.

 

Yo comiendo guisantes(La lluvia trajo al viento y el viento me jodió)

A post shared by PAULAGONUFAILS (@paulagonufails) on

 

Os prometo que lo he hecho sin querer. He metido la pierna por el agujero del pantalón cambiándome en el coche

A post shared by PAULAGONUFAILS (@paulagonufails) on

Una vida de rosa que penja a Instagram, tot i que no tot és tan fàcil. Han estat moltes les vegades, de fet, que ha parlat del seu germà adoptat; un ucraïnès de 14 anys que pateix una malaltia com a conseqüència del consum d’alcohol de la seva mare durant l’embaràs.

Amb estil i un poder de convocatòria capaç de moure a milers de joves, Paula Gonu ha arribat trepitjant els talons de Dulceida. Tot i la rivalitat que molts intenten veure en elles, ambdues han publicat diferents vídeos assegurant que es porten bé i tenen una bona relació.

Superarà Paula Gonu l'influencer fins ara més famosa?