Ni la pandèmia del coronavirus ni la crisi sanitària són suficient per aturar en Pau Donés en la seva batalla contra el càncer. El vocalista de Jarabe de Palo va superar la malaltia l’any 2016, després d’haver estat diagnosticat l’any anterior d’un tumor al còlon. Però una recaiguda l’obliga a repetir el tractament. Ara i després de més d’un any allunyat dels escenaris i de les xarxes socials, el cantant català torna a deixar-se veure. Més prim que la darrera vegada, però amb les mateixes ganes de viure que sempre, Donés publica la fotografia que demostra que encara s’està tractant per a sobreposar-se. I ho fa rodejat de l’equip de professionals de la salut que treballen amb ell, tots amb la mascareta posada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello hello! Hoy chapa y pintura😊 #jarabedepalovuelvo

Una publicación compartida de @ jarabeoficial el

“Hello, hello! Hoy chapa y pintura”, escriu al seu Instagram des de l'hospital. Foto sense perdre el somriure, pocs dies després d’anunciar el que fa mesos que els seus fans esperen: Jarabe de Palo torna. Si la COVID-19 no ho impedeix, la banda de pop rock llatí estrenarà d’aquí a dues setmanes el primer senzill del seu proper disc, que publicaran íntegrament al mes de setembre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

https://youtu.be/By1LsYuXZgY Ver video en la Bio #jarabedepalovuelvo

Una publicación compartida de @ jarabeoficial el

Nou disc abans d’acabar el 2020, que obre les portes a la possibilitat que comencin a fer concerts una altra vegada. Tant de bo en Pau Donés pugui tornar a actuar al damunt dels escenaris al més aviat possible.