Fa temps que els catalans estem acostumats a veure la gran Olalla Moreno en diferents sèries de TV3. La inoblidable Laia Monsolís de Nissaga de poder ara s'ha posat en la pell de la 'Cati' al serial de migdies de Televisió de Catalunya, Com si fos ahir. Allà, el seu personatge ha passat de viure amb tots els luxes a Sant Cugat a buscar-se la vida en un pis molt més petit a Barcelona. De viure amb el 'Quim' ha passat a deixar-lo i a tornar-hi, amb ell i amb la 'Xesca', en un trio peculiar.

olalla trio 3

Olalla Moreno i Núria Gago a 'Com si fos ahir' / TV3

olalla trio 2

Olalla Moreno, Jordi Rico i Núria Gago a 'Com si fos ahir' / TV3

olalla trio

Olalla Moreno, Jordi Rico i Núria Gago a 'Com si fos ahir' / TV3

La major part del temps l'acció transcorre a Barcelona, d'on ella és, però fa molt poquet la intèrpret va sortir de la ciutat, abans que ens tornessin a confinar comarcalment, i va arribar a un lloc que encara, tot i que sembli mentida, no havia visitat mai. Moreno fa només una setmana va trepitjar per primera vegada en la seva vida un lloc d'obligada visita pels que són d'aquí i pels que venen de fora. La geografia catalana és meravellosa i és plena d'indrets que com a mínim cal visitar una vegada en la vida. La llista és llarga i no ens acabaríem mai el nostre preciós país: la Costa Brava, el Delta de l'Ebre, la Garrotxa, els Pirineus, els Aiguamolls de l'Empordà i un llarg etcètera. Però per mèrits propis, un indret pot presumir de ser dels més visitats de Catalunya any rera any, una escapada de dissabte o de diumenge que et deixa amb els ulls com a taronges, un pelegrinatge, i mai més ben dit, que cal fer mínim un cop l'any, o, en el cas de Moreno, un cop en 47 anys, que són els que ella té.

olalla2

olalla3

Olalla Moreno / @olallamoreno

Quin? Montserrat. I el dia que va triar no podria haver estat més especial: divendres sant, "molt adient", com diu ella.

montserrat

L'actriu va aprofitar aquesta setmana santa per anar a veure aquesta meravella de la natura i va deixar la prova amb un parell d'imatges, una d'elles a l'estació de Monistrol, abans de pujar cap a Montserrat. Una excursió molt aplaudida pels seus seguidors a xarxes, i una de les que primer va reaccionar va ser precisament una de les tres potes del trio televisiu que protagonitza a la sèrie, l'actriu i amiga seva Núria Gago.

olalla monistrol

olalla

Olalla Moreno a Montserrat / @olallamoreno

Mai és tard en la vida. Per a la Cati, per tenir una relació a tres bandes. Per a l'Olalla, per anar a Montserrat. Noves sensacions, terrenals o espirituals. Tot i que hagi trigat tant, envegem l'Olalla en una cosa: en el que sents quan arribes i veus Montserrat per primera vegada en la vida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat