Octavi Pujades és, a banda d'un excel·lent actor, algú que no s'amaga a les xarxes socials de demostrar com s'estima els seus, com s'emociona, com viu les relacions familiars i de parella al màxim. Durant el confinament va publicar meravelloses fotos d'ell i el seu pare octogenari vivint junts en un pis de Cerdanyola del Vallès.

octavi pujades i pare

Octavi Pujades i el seu pare (@octavipujades)

Pujades es desviu pel seu pare i per la seva parella. L'actor català, a qui hem vist darrerament a Centro médico, va conèixer la seva parella en una sessió de fotos després d'una obra de microteatre a Barcelona. Es diu Anna Senan, és fotògrafa i té 26 anys. En conèixer-la, Pujades va voler anar a poc a poc, bàsicament pels seus dos fills d'una anterior relació. Però l'intèrpret de 46 anys i la seva parella no poden estar passant per un millor moment. Especialment ara que celebren una data molt especial.

octavi pujades i anna3

Octavi Pujades i Anna Senan (@octavipujades)

octavi pujades i anna2

Octavi Pujades i Anna Senan (@octavipujades)

octavi pujades i anna

Octavi Pujades i Anna Senan (@octavipujades)

Perquè Octavi Pujades i Anna Senan fa tot just quatre anys que estan junts, quatre anys que viuen enamorats, quatre anys del "primer beso (de tantos)", com ha dit ella, quatre anys "comiéndomela a besos, y aún me dura. No veas cómo resiste, la tía. Que bonito el amor. Y la playa. Y ella. Sobre todo, ella. Y, pese a virus, confinamientos, paros forzosos y demás... Qué suerte tengo", diu ell. Missatges emocionants de l'un i de l'altre proclamant el seu amor als quatre vents. Una declaració d'amor commovedora:

Felicitats a la parella. I que en vinguin molts més.