A la meravellosa actriu Núria Gago la poden veure cada tarda a Com si fos ahir. A la intèrpret, però, també la poden seguir a les xarxes socials. Si ho fan, veuran que hi ha un tema pel qual es deixa la pell. Es desviu i ho defensa amb ungles i dents i des de la seva posició, intenta remoure consciències a qui es doni per al·ludit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Gago (@nurigago)

A Gago hi ha un tema que l'ocupa i li preocupa: la defensa dels animals, la lluita contra els que maltracten animals i posar en coneixement quan hi ha animals abandonats arreu de la geografia del país. L'actriu clama al cel quan veu algunes barbaritats que diferents desaprensius, per dir-ho suaument, cometen sobre gossos o gats. Brutalitats que queden impunes una vegada i una altra sense que ningú hi posi remei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Gago (@nurigago)

La darrera imatge que l'ha fet esclatar d'ira la protagonitza un gat. Un gat que malauradament, ja és mort. Gago es fa ressò d'una publicació de Proyecto Ces Aspe que informava d'un gat que no es podia moure i que havien trobat prop de la Urbanización Santa Elena. Li van posar de nom Domingo, estava agonitzant i se'l van endur a urgències... Però va ser tard, per desgràcia. Gago es pregunta si com a societat hem de seguir tolerant aquestes imatges: "¿Somos esto? ¿De verdad? El gato ha fallecido. Como nunca pasa nada, pues los violentos siguen haciendo barbaridades:

La seva indignació l'han compartit molts seguidors:

Ens solidaritzem amb Gago i tots ells. Prou de barbàrie amb els animals i que quedi sempre sense conseqüències.