El passat mes d'octubre va suposar un sotrac pels molts fans que tenia la parella Mario Casas - Blanca Suárez. Els dos intèrprets espanyols, dos dels que més seguidors tenen, posaven el punt i final a la seva relació. 

BLANCA SUÁREZ I MARIO CASAS  GTRES

Blanca Suárez i Mario Casas (GTRES)

Des d'aleshores, ella ha refet la seva vida sentimental al costat d'un company de professió, Javier Rey. Però pel que fa a Casas, es desconeixia si tenia nova parella o no. Fins ara. La revista Semana informa de la nova relació del protagonista de Toro, Palmeras en la nieve i Hogar. I com moltes de les seves relacions anteriors, també és actriu. Déborah François, companya de repartiment de la seva darrera pel·lícula ‘El practicante’.

el practicante

deborah francois

Déborah François (@deborah_francois_officiel)

Explica el mitjà que la cosa ve des del mes de febrer. Ella és una intèrpret belga de 33 anys nascuda a Liege, però que ha guanyat moltíssima popularitat a França. Estudiant d'interpretació des dels 10 anys, el seu debut va ser per la porta gran, guanyant el premi Joseph Plateau a la millor actriu belga per la Palma d'Or al festival de Cannes del 2005, L'Enfant.

deborah francois2

Déborah François (@deborah_francois_officiel)

deborah francois3

Déborah François (@deborah_francois_officiel)

deborah francois4

Déborah François (@deborah_francois_officiel)

Casas i François s'han deixat veure passejant i donant-se nombroses mostres d'afecte pels carrers de Barcelona. A Casas l'han vist en un supermercat Condis de Gran Via amb el carrer Borrell. I tots dos han llogat un apartament de la zona alta per passar-hi uns dies de descans junts després de rodar el film que els ha unit. No és el primer cop que la nova parella està junta uns dies, ja que el passat mes de febrer se'n van anar a París i a Abu Dhabi. Explica Semana que pel que fa a ella, poques relacions se li coneixen, més enllà de la que va tenir amb un director de fotografia amb qui fins i tot es va parlar de casament.