Té 20 anys, és de Barcelona, de pare català i mare noruega, parla fluïdament espanyol, anglès i noruec, està aprenent italià i vol aprendre a parlar millor el català i fa 1,79 d'alçada. Ella és Natalie Ortega i acaba de ser coronada Miss Universe Spain al Teatro Kapital de Madrid. Amb aquest guardó sota el braç, ella serà l'encarregada de representar Espanya en la gala de Miss Univers d'enguany en una gala que se celebrarà a les Filipines.

natalie2

Miss Universe Spain

natalie4

Miss Universe Spain

Es va imposar en la final a les seves competidores, una model d'ascendència xinesa i cubana i una altra, murciana amb sang guineana. "Nunca ha habido tanta diversidad en el certamen, pero no ha sido aposta. Lo que está claro es que ellas son un reflejo de la sociedad española", ha explicat el director del certamen. Ortega, tot i tenir un aspecte clarament nòrdic, ha assegurat que se sent "muy identificada con la cultura española. Me encanta España, el clima, la gente... todo. En casa siempre hemos hablado español, aunque tenga este acento noruego". Després d'arribar al món de la moda per casualitat i de viure molts anys a Catalunya, confessa que "en casa no se habla mucho del procés, pero me da mucha pena todo lo que está pasando en Cataluña".

natalie5

Miss Universe Spain

Feminista confessa ("el feminismo no es otra cosa que igualdad"), també és una ferma activista en defensa del medi ambient, és vegetariana i vol dedicar-se en un futur no molt llunyà a la docència de nens petits que tinguin algun tipus de dificultat.