L’actor porno Nacho Vidal ha denunciat haver estat víctima d’un abús sexual la setmana passada en una clínica de Bogotà. El seu advocat ha explicat que va acudir d’urgències per un mal d’oïda i per sorpresa el metge va demanar-li que es baixés els pantalons. Sense donar-li temps a reaccionar, hauria començat a tocar-lo.

Davant d’això, Nacho va quedar-se d’allò més sorprès, però no hauria pogut evitar tenir una erecció. “Perquè Nacho és Nacho”, l'ha justificat el seu advocat. En sortir de la consulta va anar a un otorinolaringòleg, qui li va confirmar que, òbviament, aquest no és el procediment habitual. 

Nacho s’hauria adonat llavors que es trobava davant d’un cas d’assetjament sexual. Van presentar una denúncia de caràcter penal, amb el testimoni d’un amic de Vidal que hauria estat present durant l’abús.

La clínica va emetre un comunicat assegurant que suspenia temporalment al metge mentre avançava la investigació. Tot i que ell sempre hauria afirmat haver actuat correctament. Com acabarà aquesta polèmica?