Qualsevol mort d'algú tan jove és impactant. Si, a més, la defunció ha arribat lamentablement per complicacions derivades del coronavirus, encara més. Chris Trousdale era cantant i actor i portava la música a la sang des de ben petit, quan va formar part d'una boy band juvenil nordamericana, els Dream Street, una mena de marca blanca de Back Street Boys amb acné que va tenir un èxit relatiu allà per l'any 2000.

Després d'allò va iniciar una carrera en solitari sense pena ni glòria, al mateix temps que posava un peu en el terreny de la televisió, participant en sèries com Days of our lives o Shake it up.

chris trousdale2

@christrousdaleofficial

chris trousdale3

@christrousdaleofficial

Trousdale va ser ingressat fa uns dies en un hospital de Burbank, a Califòrnia, i allà li van diagnosticar que s'havia contagiat amb coronavirus. I ara, malauradament s'ha produït la fatal notícia després de complicacions arran de la covid-19. La família del jove ha emès un commovedor comunicat. Gran amant i defensor dels animals, la seva família ha escrit que "Va ser una llum per a tants i la seva família, amics i aficionats a tot el món el trobaran a faltar. Tot i que sentia que ens pertanyia a tots, la família demana que respecteu la seva intimitat en aquest moment de dol. Si voleu fer una donació en honor seu, doneu-li a ASPCA", una associació que lluita per evitar la crueltat amb els animals.

chris trousdale4

@christrousdale

Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat