Per La que se avecina han passat infinitat d'actors i actrius. És el que té ser una de les sèries més longeves, exitoses i històriques de la televisió a Espanya. Una d'elles va aparèixer a la tretzena temporada, interpretant el personatge de la presidenta de la comunitat, 'Greta Garmendia'. Parlem de l'actriu Laura Gómez-Lacueva. Lamentablement, però, avui hem de lamentar la seva trista mort, amb només 48 anys, per culpa d'un maleït càncer. 

gomez lacueva avecina
Laura Gómez-Lacueva, 'Greta Garmendia' a 'La que se avecina' / Telecinco

La intèrpret va viure un dels seus millors moments professionals quan la van escollir per participar en una de les sèries més vistes de la televisió, on va forjar molt bones amistats amb alguns dels companys de repartiment, com Pablo Chiapella, Carlos Areces, Nacho Guerreros, Jordi Sánchez o Carlos Chamarro o el que és el mateix, Amador Rivas, Fisher Price, Coque Calatrava, Antonio Recio i Esteban Guijarro. De fet, quan va començar a gravar els capítols on ella intervenia, es va mostrar profundament agraïda per la confiança en ella: "Feliz de ser una de las nuevas vecinas de 'La que se avecina'. Muchas gracias por regalarme a Greta":

Després d'una llarga lluita contra el càncer, finalment s'ha confirmat el pitjor desenllaç, tal i com ha avançat El Heraldo. Aragonesa orgullosa, fins i tot el president autonòmic, Javier Lambán, ha lamentat la seva pèrdua i expressat el seu condol: "Lo lamento profundamente. Un fuerte abrazo a sus familiares y amigos. Que la tierra le sea leve". I és que Gómez-Lacueva, abans del seu paper que la va fer megaconeguda, és molt recordada per les seves imitacions al programa d'humor Oregón TV. Després, papers en d'altres sèries de renom com Aida, o El pueblo, pel·lícules com Las niñas, De tu ventana a la mía o Historias lamentables i diferents papers en el que veritablement l'apassionava, el teatre, ja que fins i tot tenia una companyia pròpia, La extinta poética.

La vetlla tindrà lloc aquest dijous al vespre al cementiri de Torrero, i el funeral en memòria de l'actriu serà aquest divendres. Nombrosos companys de professió, col·legues de repartiment a les moltes sèries on ha participat i amics i familiars han expressat el seu condol després de saber la trista notícia. Descansi en pau.