L'any 1986, a les beceroles de TV3, quan feia molt poc que havia començat a emetre, els espectadors sabien que quan veien imatges d'unes autopistes, d'un radiocassette de cotxe i de gent anant a treballar, mentre sonava de fons una cançó que deia "Baby, if you've ever wondered, wondered whatever became of me. I'm living on the air in Cincinnati, Cincinnati, WKRP", el que tocava era deixar-ho tot i seure a veure una de les sèries més entranyables, divertides i nostàlgiques d'aquella època, Ràdio Cincinnati:

La sèrie era un retrat esbojarrat d'una emissora de ràdio de la ciutat nordamericana, amb una sèrie de personatges hilarants, des del director de la ràdio fins a la recepcionista, passant, evidentment, per tota la troupe de peculiars locutors de l'emissora, com el prota, el guaperes 'Andy Travis', o el disc-jocky irreverent i look de rocker, el 'Dr. Johnny Fever'. També hi havia, però, un personatge meravellós, en 'Herb Tarlek', el gestor de vendes descarat, foteta, sempre amb jaquetes a quadres, casat i amb fills, però flirtejant constantment amb la recepcionista, la 'Jennifer':

L'interpretava l'actor Frank Bonner, que malauradament, acaba de morir a la seva casa de Califòrnia als 79 anys, com a conseqüència de la demència amb cossos de Lewy, la mateixa malaltia que va tenir Robin Williams. El seu company de repartiment, Gary Sandy, informava de la trista notícia d'aquesta manera:

frank bonner gary sandy

La tele (i la ràdio), queden una mica orfes amb la seva pèrdua. Descansi en pau.