El món de la música i dels mitjans de comunicació està de dol. I més, donades les circumstàncies, havent de lamentar la mort prematura d'algú que se n'ha anat massa jove i que ha estat inspiració per moltíssimes persones. Ha mort Carlos Lorente, subdirector de la cadena Los40, emissora a la qual estava lligat els darrers vint anys.

Una lamentable i tristíssima notícia que ha comunicat precisament la popular emissora que avui el plora amb un missatge colpidor que ha deixat en fora de joc els que el coneixien: "Hoy se ha ido un gran amigo. Alma de LOS40, amante de la música a rabiar y una inspiración para todos. Siempre serás nuestro Número 1. Todo el cariño para su familia y amigos. Descanse en Paz". Un missatge que ha generat un allau de reaccions commovedores.

carlos lorente tuits los 40

carlos lorente tuits anda ya

La inesperada pèrdua de Lorente ha deixat en xoc les moltes persones que el van conèixer i tractar, i que d'una manera o altra van treballar amb ell durant tots els anys que ha estat un dels noms importants de l'emissora. Tots els que van tenir relació amb ell destacaven la seva enorme bondat i el seu caràcter afable, i avui, hores després de saber la trista notícia, no se'n saben a venir.

La mort del subdirector de Los40 ha deixat K.O. un gran nombre de persones dedicades a la música i a la ràdio, que via xarxes li han volgut transmetre el seu condol. Des de professionals i companys del mitjans de comunicació, com l'expresentador de Zapeando, Frank Blanco, fins als presentadors o còmics Uri Sabat, Raúl Pérez o Tony Aguilar.

carlos lorente tuits pesame periodistas

Però també ha deixat un buit considerable en moltíssims artistes de primer nivell del país que han quedat orfes de la seva amistat i de les moltes ocasions en que van coincidir en concerts, entrevistes o esdeveniments musicals. Molts cantants han volgut acomiadar-se d'ell amb sentits missatges, com els que han fet Chenoa, Pablo Alborán, Aitana, Malú, Lola Indigo, Cepeda, Blas Cantó, Miki Núñez, Soraya o Ricky Merino.

carlos lorente tuits pesame musicos

Lorente portava a la famosa emissora des de l'any 2002, dues dècades on va fer tots els papers de l'auca, des d'ajudant de producció fins a productor de programes tan emblemàtics com Anda ya, on va coincidir precisament amb Frank Blanco entre el 2006 i el 2010, que ha resumit el dolor i les moltes coses que encara li quedaven per fer al costat de la gent que l'estimava. 

El càrrec de subdirector el tenia des de començaments de l'any passat, i també era brand manager de la mateixa emissora des de octubre del 2002. La seva mort prematura ha estat, sens dubte, un cop molt dur. Descansi en pau.