El passat mes de juliol l'actor i model Antonio Ibáñez colpia els seus seguidors anunciant que tenia un càncer i que havia de començar un tractament de quimio: "Otra etapa en mi vida. Hace un mes, un líquido recorre mi cuerpo para curarme. También creció esa incertidumbre de la que te haces amigo; muy diferente a la que yo como actor y pintor decía que casi siempre me acompañaba. Miedo, al principio. Hoy ya no lo tengo, quizás habrá algún día que sí, no lo sé… Lo que sienta, lo dejaré estar y lo abrazaré. Pasan los días y todo está más en calma, en paz… controlado, ya sé de qué va esto y a lo que me enfrento. Linfoma". Malauradament, la lluita titànica de l'intèrpret contra la maleïda malaltia no ha acabat bé i tal i com ha anunciat la família publicant un missatge del mateix actor a les xarxes socials, hem de lamentar la seva mort als 34 anys: "He luchado con todas mis fuerzas pero no he conseguido ganar esta batalla. Tenía muchas ganas de vivir y seguir creando arte. Aun así, podréis ver, sentir y tocar mis energías más puras en todos mis cuadros. Allí os podréis perder en mi alma linda y generosa".

Ibáñez, madrileny, actor, model i pintor, es va fer popular especialment per la seva intervenció en una de les sèries més famoses de la televisió a Espanya, Aída, però també en d'altres produccions de renom com Arrayán, La Que Se Avecina, Ciega a Citas y El Ministerio del Tiempo. En cinema, el vam veure a Chicas paranoicas o Gabriel, entre d'altres, i fins i tot, també va provar sort a la indústria de Bollywood, sent un dels primers que va anar a la Índia per mirar de fer-se un lloc en el cinema d'aquell país. Moltes feines de model també van ser recurrents, tot i que el que més li omplia els darrers temps era l'art, concretament la pintura, tal i com ell mateix deia en el seu comiat emocionant. Ibáñez emplaça els seus seguidors que un cop ell ja no hi és entre nosaltres, el recordin i el sentin a través del seu art, de la seva pintura, dels seus dibuixos.

antonio ibañez cuadro 2 ig
Antonio Ibáñez / Instagram
antonio ibañez cuadro 4 ig
Antonio Ibáñez / Instagram
antonio ibañez cuadro 3 ig
Antonio Ibáñez / Instagram
antonio ibañez cuadro 1 ig
Antonio Ibáñez / Instagram

La trista mort de l'actor i pintor ha deixat en shock els que el van conèixer i estimar. Són molts els que han expressat el seu condol i el seu escalf a la família, com per exemple, la Unión de Actores y Actrices o algun company de  professió amb el qual va compartir molts moments de rodatges als platós, com Nacho Guerreros, que ha escrit unes emotives paraules en saber la notícia: "Hoy es uno de esos días en que la vida me parece injusta":

antonio ibañez2
 

Descansi en pau.